Блог за козметика за тялото

2
160
Добави коментар
Iv4oty
Iv4oty

Лятото дойде! Морето ме зовеше силно и неудържимо, а аз нямах нито един заделен лев, с който да си позволя да прекарам дори няколко дни на българското Черноморие. Но реших, че това няма да ме спре. Моите приятели искаха да отидат на Тасос и аз реших, че ще прекарам една седмица с тях там. Как щях да го направя ли? Бързите потребителски кредити предоставят прекрасни възможности за суми, достатъчни да се насладя на почивката си. После щях да разпределя вноските по кредита си за определен период и всичко щеше да е точно. Да, планът беше прекрасен, но забравих да предвидя непредвидимото. За щастие тогава на помощ дойде ЕОС Матрикс.

Изтеглих сумата, която ми беше необходима за едноседмичното ми пътешествие до гръцкия остров, заредих се с много добро настроение и с моите приятели поехме към слънчевите гръцки брегове. Прекарахме наистина прекрасно време на слънце, смях, забавления и много вкусна храна. Със сигурност успях да си почина от служебните и личните си задължения и се насладих максимално на всичко, което ми се случваше през това време.

Върнах се обратно към действителността, зареден и готов за нови предизвикателства, стоплен от прекрасното време, което бях прекарал с приятелите си на това вълшебно място. Времето си минаваше и аз бавно и постепенно си изплащах кредита, който ми осигури тези чудесни спомени. Но се случи така, че претърпях инцидент. Това ме принуди да обикалям по всякакви болници, работата ми остана на заден план, а самото ми възстановяване беше скъпо. Така се получи, че за няколко месеца не обслужвах задължението си. И тогава, получих телефонно обаждане от служител на ЕОС Матрикс.

Трябва да ви призная, че направо изтръпнах. Никога не се бях сблъсквал лично с колекторски агенции. Но за мое голямо щастие агентът на ЕОС Матрикс се постара да разбере причината, поради която съм престанал да обслужвам задължението си. След като ме изслуша и се запозна и с финансовото ми състояние, ми предложи вариант, с който можех да продължа да изплащам задължението си. Останах очарован от човешкото и коректно отношение от страна на представителя на компанията.

А ЕОС Матрикс се оказа най-голямата колекторска агенция в България, с над 15-годишен опит в областта на професионалното събиране и управление на вземания. В сайта им пише, че работят с банкови и небанкови финансови институции, ютилити, търговски дружества и телекоми.

Google+ Comments