Порцеланова ваза 21 см. – „Жена с ветрило“. Модел 71-6088

4
468
Добави коментар
SmartShopBg
SmartShopBg

Красива порцеланова ваза изработена от порцелан с художествен арт мотив – картината на Густав Климт „Жена с ветрило“ – едно от най-известните произведения на австрийския художник.

Гycтaв Kлимт cъздaвa „Жeнa c вeтpилo“ пpeз 1917 гoдинa. Bъpxy плaтнoтo e изoбpaзeнa млaдa жeнa, oблeчeнa в рокля, пpиличaщa нa кимоно с мотиви от китайска драконова рокля, а във фoнa нa картината ca изпoлзвaни китайски мoтиви.

Разгледайте и другите предложения от категорията „Изделия от порцелан“ на онлайн магазин Смарт Чойс за да добавите още стил и красота във Вашия дом.

Вазата от порцелан се предлага в атрактивна подаръчна кутия с декорация от същата картина.

Размери на вазата – 21 х 16 х 6 см.

Материал – порцелан Модел: 71-6088

При закупуване на 2 или повече броя от този продукт Вие можете да се възползвате и от нашата „Smart Choice“ отстъпка 8%. Цената с отстъпка можете да видите под базовата цена, посочена за продукта.

Когато търсите подарък по какъвто и да е повод разчитайте на онлайн магазин Smart Choice. Нашата единствена цел е да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и Вашия дом, както и атрактивни подаръци за различни поводи и празници които ще оставят незабравими спомени и усмивки.

черен, жълт, кафяв, черен, бял

арт мотив, Густав Климт, Жена с ветрило

ваза, порцеланова ваза, ваза Жена с ветрило, подарък за рожден ден, подарък за всеки повод, бизнес подарък