79-годишен свещеник умря за 48 минути, след което се върна от онзи свят и разказа какво ни очаква!

1
139
Добави коментар
slavchev
slavchev

79-годишният католическия свещеник от Бостън Джон Майкъл О‘Нийл получил масиран инфаркт в църквата си и бил откаран в спешното отделение на болницата Мемориал.

Болницата наскоро закупили иновативен медицински апарат, наречена Lucas 2, който поддържа кръвното налягане с цел оросяване на мозъка при жертви на инфаркт, докато лекарите се опитват да отпушат блокирани артерии!

Пулсът на О‘Нийл спрял и той бил включен в модерния апарат.

След 20-минутни лекарите преценили, че няма смисъл да оперират сърцето на пациента и, че той няма шанс да оцелее. Възрастния мъж и той бил обявен за мъртъв. Нямал каквито и да било жизнени функции. Сестрите го покрили с чаршаф и докато бутали носилката към моргата, свещеникът изведнъж подскочил! Това се случило точно 48 минути след като пулсът на мъжа спрял.

Шокираните медици установили, че възрастният мъж е абсолютно контактен с нормални жизнени функции – все едно нищо не се е случило! Мъжът настоял да си тръгне от болницата веднага, но лекарите го убедили да остане в болницата поне една нощ, според бостънския телевизионен ТВ канал WGBH.

И тук идва наистина интересната част! Свещеникът бил абсолютно адекватен и разказал какво му се е случило през 48-те минути, през които бил на ония свят.

Спомените му били ясни като бял ден:

Първото, което почувствах беше чувството на абсолютна любов, приемственост и доброта! Едно топло чувство, което буквално ме обгърна! Около мен струеше ярка светлина, която ме водеше на горе към небето! Усещах чувството на любов все по-силно, когато най-накрая видях Господ. Голямата ми изненада беше, че Господ беше ЖЕНА! Тя ме прегърна и тогава усетих абсолютния мир в душата си – чувство, което не може да се опише с думи!

Без да промълви нито една дума, Господ ми каза, че имам още работа на земята, и след секунда се събудих, пише Trg.bg!

loading…