Топла зима с TESY

2
162
Добави коментар
vimaxclima
vimaxclima

Есента официално е тук и дори и топла, вечерите идват по-бързо, а нощите са студени. Усеща се, че зимата се задава. През студените месеци прекарваме близо 80% от свободното си време у дома. Няма по-идеален момент за създаване на уютна обстановка. Основното изискване на домашния уют е да ни е топло.

 

Предпочитан начин за отопление на много хора е конвекторът, заради това, че е безшумен и икономичен. При консумация на 1 kW той отдава същото количество топлина. Работи на принципа на естествената конвекция, което означава, че няма шумен вентилатор, който да консумира още енергия, а освен това е идеален за детски стаи и спални помещения, защото е безшумен. Процентът изсушаване на въздуха е пренебрежимо нисък, сравнение с радиаторите и вентилаторните печки. 

 

 

Най-големият български производител на електрически бойлери, отоплителни уреди и бойлери с индиректно нагряване TESY е първият роден производител, чиито панелни конвектори отговарят напълно на новите изисквания на  ЕС за енергийна ефективност. Освен това този сезон в крак с тенденциите на българския пазар беше представена серията Conveco Cloud (CN 04) с управление през Интернет.

 

Управлението през Интернет Ви дава свобода, за да може да контролирате отоплението у дома така както Вие искате, когато поискате. Сутрин е студено, след това неочаквано времето се разваля. Живеем в географска ширина, в която дори на метеоролозите им е трудно да определят правилно прогнозата на времето. С wifi управлението на конвектора Conveco Cloud (CN 04) прогнозата за времето няма значение за вас. Без значение дали сте на 10 минути от дома си или в другия край на света може да определяте режима на работа и температурата в дома си, където и да се намирате.

 

Създавате уют вкъщи бързо и лесно. Може да управлявате конвектора си през Интернет в сайта mytesy.com или през приложението tesyCloud.

 

Освен, че дават пълен контрол върху работата и разхода на енергия, моделът Conveco Cloud (CN 04) с електронен терморегулатор, който спестяват много повече енергия в сравнение с моделите с механичен терморегулатор. При електронния терморегулатор може много по-прецизно да настроите температурата на уреда и така да намалите топлозагубите. Благодарение на електронния терморегулатор спестявате 21% електричество, сравнено с механичен терморегулатор. 

 

Conveco Cloud (CN 04) притежава специална решетка, позволяваща конвекция със скорост 1,18 м/сек. Дизайнът на тези електрически панелни конвектори гарантира оптимална конвекция: чрез намиране на правилното съотношение между нагревател, обем конвекторна кутия и пространство около нагревателя.

 

Conveco Cloud (CN 04) има степен на защита IP24 и е подходящ за отопление на бани и други влажни помещения, при спазване на инструкцията за експлоатация.

 

TESY е първият български производител заложил на най-модерната облачна технология в своята нова серия конвектори. Може да намерите моделът Conveco Cloud (CN 04) във vimax.bg