Катя от Ритон: Ще свалите 2 кг. за едно денонощие! (написа начина в мрежата – виж тук)

1
139
Добави коментар
slavchev
slavchev

Катя от Ритон сподели изумителен начин за отслабване и пречистване на тялото!

Катя Михайлова, която е позната повече и най-вече като Катя от Ритон, изглежда прекрасно за годините си. Тя отдавна смайва феновете си с една рядко срещана способност. А именно да отслабва с лекота, въпреки че е предразположена към лесно напълняване.

Още от едно време Катето си е пищна красавица, която често пъти сме виждали и в доста пухкави форми. През последните години обаче тя сякаш се преобразява с вълшебна пръчица. И като по команда сваля килограми и сантиметри от тялото си преди всяка важна изява.

Е, оказа се, че за Катя от Ритон има нещо задължително и с абсолютен ефект.

И това е два пъти в месеца да спазва диета на пълнолуние и новолуние. В тези дни не се яде нищо, ама нищичко. Пие се само вода и зелен чай, а резултатът е поне 2 килограма надолу в рамките на едно денонощие.

Вярваме или не, това сподели самата половинка на Здравко Желязков, съобщава агенция ПИК. Тя написа диетата в социалната мрежа като коментар под пост на своя виртуална приятелка.

Дори и в момента Катя от Ритон е на тази диета, заради пълнолунието, съчетано с рядката по рода си Кървава луна. “Нито залък в устата! Пречиствам се единствено с вода, но пия и зелен чай. Така организмът се детоксикира и изхвърляш огромна част от вредните и задържани течности”, обяснява чаровната Катя.

Тя е твърда за този режим, който не пропуска да спази от години.

Здравко също се е подлагал на него неведнъж и резултатите си струват. Катя обяснява, че дори и да не правите друга диета, а само този глад два пъти в месеца, пак ще видите как ще свалите от теглото си и то за постоянно.

Певицата насърчава скептиците да опитат поне веднъж, а като мине периодът, пак да се срещнат и да си побъбрят за резултатите. Кой знае, май ще трябва да й повярваме…

loading…