На кои китайски зодии ще им върви най-много в любовта през 2019г?

2
256
Добави коментар
GrigorB
GrigorB

Зодиите Плъх, Свиня, Заек и Куче ще намерят щастие в любовта. Тези от тях, които са сгодени ще открият, че взаимоотношенията им с тяхната половинка тази година ще бъдат изпълнени с любов и страст.

Добрата новина за тези, които са сами е, че 2019 – годината на земния глиган е добро време за нови запознанства.

За тези зодии, Фън Шуй експертите препоръчват да се поставят патици мандарин на нощните шкафчета. Те представляват романтика, отдаденост, любов и лоялност.

Двойка Кристални ръчно изработени патици Мандарин за любов – различни цветове

Змия, Бик, Тигър, Маймуна: Първото тримесечие на 2019 ще бъде изпълнено с любов при сгодените хора с тези зодии. Вероятно през последните месеци на 2018, повечето от тях са преминали през трудни моменти в своите връзки и сега е време добрите взаимоотношения да се възстановят.

Бъдете внимателни, защото през есента е възможно съдбата да ви поднесе изкушение с друг човек. Помислете добре дали си струва, преди да направите избор.

Хората със зодия Плъх, Свиня, Заек и Куче които си нямат партньор е по-вероятно да срещнат нов човек чак от ноември до края на 2019г.

За зодиите Дракон, Петел, Овца, and Кон, 2019 е година през която трябва да бъдете внимателни. Ако сте във връзка е възможно да се карате често с вашия партньор, особено ако не се чувствате удовлетворени от връзката.

2019 е годината на ергените. В края на лятото или през есента можете да очаквате нови и значителни запознанства.

Най-добрият начин да привлечете към себе си късмета и благоденствието през 2019 е да влезете в синхрон с енергията, която годината носи. За целта можете да поставите в дома, офиса, магазина или заведението си фигурка или статуетка на прасе (животното, което представлява 2019г. според китайския хороскоп).

Фън Шуй сувенири за годината на земната свиня – ръчна изработка от стъкло – 6 брояФън шуй комплект амулети за благоденствие през 2019 – годината на земното прасе – 6 броя модел 4Подарък за колеги 6 броя ръчно изработени кристални прасенца за късмет през 2019 – годината на Глигана модел 3Фън Шуй подаръци за колеги за годината на земното прасе – ръчна изработка от стъкло – 6 броя

Тук можете да разгледате: фън шуй сувенири и подаръци за 2019 – годината на земния глиган

На кои китайски зодии ще им върви най-много в любовта през 2019г?

5 (100%) 11 Гласа

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!