Ще ви изуми! Изплува миналото на гримьора на звездите Цецо Андреев! Никой не знае, че той е бил

1
179
Добави коментар
slavchev
slavchev

Гримьорът Цецо Андреев не крие, че е от ромски произход

„Гримьорът на звездите“, както се представи Цецо Андреев при влизането си в „Биг Брадър“, преди 7 години заработвал като обикновен продавач в столичен мол – пише в. „Уикенд“.

Заплатата му била едва 500 лева, но амбициозният младеж още тогава се зарекъл, че някой ден ще се отърка в светския елит и ще е звезда – отбелязва изданието.

„Участието ми в риалити шоу за мен е сбъдната мечта“ – категоричен бе Цецо Андреев пред водещия Ники Кънчев.

Той се надявал покрай предаването да привлече нови клиенти и да се превърне в най-известния гримьор. Сегашната му тарифа била 100-150 лв за 25-минутен сеанс.

Клюките гласят, че Валентин Кулагин и Цецо Андреев от години не могат да се гледат, затова не пропускат възможност за злословят един срещу друг. Неотдавна почти стигнали до бой в столично заведение – Цецо нарекъл конкурента си „боклук“, а Кулагин посегнал да хвърли чаша по него.

Иначе, Цецо Андреев не крие ромския си произход, както и гей ориентацията си в сексуален план. Той дори се гордее, че е успял да превъзмогне травмите от гетото и да се превърне в един от успешните гримьори у нас. Приятелите му твърдят, че е забавен и положителен човек, което навярно ще установят и зрителите на предаването.

loading…