Контейнери за отпадъци – Бургас

1
184
Добави коментар
nqkoi
nqkoi

Ако искате да наемете контейнери за отпадъци в град Бургас лесно и безпроблемно, свържете се с Хипо-3.
Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци, действаща в Бургас. От нас може да получите контейнери под наем и техника за извозване на строителни и битови отпадъци, за да облекчите натоварването си при почистване на дома, преместване или ремонт.
Предлагаме контейнери за отпадъци с вместимост 7 кубика. Освен това планираме прецизно всеки процес товарене и извозване на отпадъците до подходящо сметище в Бургас.

Услугите, които Хипо-3 предлага са:
Товарене и извозване на контейнери за строителни и битови отпадъци с вместимост от 7 куб.
Товаро – разтоварни услуги в зависимост от Вашите индивидуални нужди и цели.
Доставка на всякакви строителни материали на територията на град Бургас
Почистване и извозване на строителни и битови отпадъци от жилища, дворове, мазета, тавани, складове, стадиони, гаражи и всички други места.
Фирмата предлага набор от услуги по товарене, почистване и извозване на строителни и битови отпадъци на територията на град Бургас и околните квартали и села.

Разполагаме с опит и винаги намираме точния подход във всеки казус, свързан с отпадъци след ремонт, извозване на строителни отпадъци до подходящо сметище в Бургас, почистване на мазета и дворове.

Запознайте се с нашите услуги за извозване на отпадъци. После се свържете с нас, за да ви консултираме, да направим експертна оценка и да изготвим индивидуална оферта.
Нашите контейнери за боклук са подходящи за събиране и извозване на строителни, битови и едрогабаритни отпадъци за Бургас и околността.

Цени за извозване на отпадъци с контейнери до сметище град Бургас от Хипо-3:

Контейнер 7 кубика в зависимост от района.

Научете повече за всички условия и цени за извозване на отпадъци в Бургас и изберете подходящата за Вас услуга.
Имйте предвид, че всички цени за контейнери за отпадъци под наем са с включена такса смет. Таксата се заплаща от нас при закарване на контейнера до сметище в Бургас.
Освен това всички посочени на сайта цени за извозване на отпадъци без включено ДДС.

Абонамент за извозване на отпадъци
Ако ви трябва помощ при периодично изхвърляне на отпадъци – при продължителен ремонт например -, възползвайте се от нашите предложения.
Също така даваме възможност за сключване на краткосрочни или дългосрочни договори за сметосъбиране и извозване на отпадъци, товарене, почистване на мазета, тавани и дворове от строителни и битови отпадъци.
Свържете се с Хипо-3 и всичко ще е Измислено изчистено.

Свързани