„Ливърпул“ отхвърлиха слуховете за Усман Дембеле

1
279
Добави коментар

Усман Дембеле

Официалните лица на „Ливърпул“ отхвърлиха слуховете, че мърсисайдци имат интерес към Усман Дембеле.

21-годишното крило на „Барселона“ е свързван постоянно с „Ливърпул“, но бившият футболист на „Борусия Дортмунд“ не е в полезрението на Юрген Клоп, твърдят източници, близки до „Анфийлд“, които информират медиите за позицията на клуба.

Агентът на Дембеле Муса Сисоко отрече твърденията, че „Барселона“ се опитват да се освободят от неговия клиент след опасения във връзка с неговата дисциплина на „Ноу Камп“. Въпреки това изглежда, че испанските медии се опитват да предизвикат интерес към Усман Дембеле, който премина в каталунския гранд срещу 105 милиона евро и допълнителни клаузи на стойност 40 милиона евро през август 2017-а година.

В момента има слухове относно бъдещето на играча, които изглежда, че са пускани от хора, близки до „Барселона“, а не са дело на Сисоко с цел да предизвика интерес към своя клиент.

Знае се, че мениджърът на „Ливърпул“ Юрген Клоп харесва много играча, но според неофициални изявления от „Анфийлд“ той няма да се опита да го привлече в отбора през зимния или летния трансферен прозорец. Ако се вярва на информацията, която „червените“ подават на журналистите, няма да има нови попълнения през януарския трансферен прозорец, освен ако дотогава няколко футболисти на мърсисайдци не получат дългосрочни контузии.

Източници на блога продължават да твърдят, че макар „Ливърпул“ няма да сключат сделка през януари за Дембеле, клубът от „Анфийлд“ подготвя неговия трансфер през лятото. Юрген Клоп продължава да наблюдава ситуацията и около Набил Фекир.