Johnny Depp се появи на премиерата на Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald в UK

1
167
Добави коментар
svetla58
svetla58

Johnny Depp направи първата си официална премиера на филма с негово участие „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” в Обединеното кралство.

55-годишният актьор се присъедини към своите звездни колеги на британsаката премиера на последното предложение ot създателката на Хари Потър JK Rowling.

Деп, който повтори ролята си на Gellert Grindelwald в новия филм, изглеждаше много изискано в черна риза и подходящ велурен блейзер, докато позираше за снимки през фотографите и развълнуваната тълпа на Leicester Square.

Появата му е изненадваща, защото това е първата премиера на филма, на която ексцентричният актьор присъства. Едва сега той леко и деликатно заговаря за ролята си на Grindelwald и противоречията, с които бе заобиколен неговият кастинг.

„Имах този образ в главата си. Красотата на Дж. К. [Роулинг] и на [режисьора Дейвид] Йейтс ми вдъхна увереност и доверие в самия мен. Дж.К. и аз имахме наистина прекрасни разговори, а аз имах своите идеи, на което тя просто ми каза: „Нямам търпение да видя какво ще направиш с него!””

Спекулациите около личния живот на Джони Деп са безкрайни, както и самият му талант. Разбира се, нямаше как да бъдат пропуснати въпроси към авторката на творбата защо, въпреки всички обвинения към Деп в домашно насилие над бившата му съпруга Amber Heard, не го изключиха от каста за филма.

В изявление, публикувано миналата година, британската писателка каза:

“Въз основа на нашето разбиране относно обстоятелствата, кинотворците и аз не само се чувстваме комфортно да се придържаме към оригиналния каст, но наистина се радваме, че Джони играе основен герой във филмите.”

Адмираци за JK Rowling! Браво!

В последствие Деп сподели, че се е почувствал зле, защото на Rouling й се е наложило да прави подобни изявления в негова подкрепа.

“Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” е второто от общо петте нови приключения в света на магьосничеството (Wizarding World), създаден от Дж. К. Роулинг, начело с прелестния Еди Редмейн, като Magizoologist Newt Scamander, заедно с Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller и Zoë Kravitz, придружени от големите на филмовата индустрия – Jude Law и Johnny Depp.

Филмът е режисиран от Дейвид Йейтс, а сценарият е на Дж. К. Роулинг. Световната премиера на филма е на 16 ноември.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, Gellert Grindelwald, JK Rowling, Johnny Depp, нов филм, премиера, филмова премиера