Какво стягащо бельо да изберем?

1
209
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всички мечтаем за стегната и оформена фигура, но малцина са тези, които се радват на такава. Много са и усилията, които трябва да полагаме, за да носим дрехи, които очертават всяка извивка на тялото ни. Дълги и изтощителни ежедневни тренировки и строги диети са двата основни начина, чрез които можем да си позволим своеволието да облечем малка черна рокля.

 Има жени, които имат хубаво тяло, но въпреки това по него има неравности, които искат да прикрият. За наша голяма радост, модната индустрия е помислила и за това. Стягащото бельо е този компонент от гардероба ни, без който вече е невъзможно да си позволим да останем. Голямото разнообразие, което се предлага на пазара ни носи свободата да „коригираме” тази част от тялото си, която не харесваме или дори цялото.

 Днес избрахме да ви покажем няколко артикула, които ще ви бъдат полезни не само за предстоящите празници, а целогодишно, както за специални случаи, така и за дните в офиса, когато също искате да изглеждате фино и елегантно.

Много често с голямо пренебрежение избираме бельото си, а удобното и комфортно интимно облекло поставя основите на целия ден. Отделянето на повече време за избора на правилните бикини маже да ви помогне да изглеждате чудесно и да се чувствате прекрасно.

 Едната от най-често срещаните грешки е размерът, който избираме. Много често купуваме бельо с по-малък от нашия размер, което води до некомфортно стягане и предизвиква образуването на гънки, които трябва да бъдат прикрити, а не показани.

 Друга грешка е, че много често избираме бельо, което не е подходящо за конкретния тоалет и всъщност то не върши работата, за която е предвидено. Ако сте заложили на стегната рокля над коляното, трябва да изберете стягащо бельо със същата дължина, а не тип бикина, защото то ще образува гънки по ханша, които ще си личат през роклята. Можете да повдигнете талията чак до гърдите и така освен паласките, ще скриете и тлъстинките по корема. Можете да повдигнете дори и самия бюст.

 Също така е важна и материята, на която ще се спрете. Избирайте предимно лазерно изрязано бельо, за да избегнете риска от ръбове под дрехите. Особено в зоната на талията, ханша и бедрата. По този начин ще предотвратите и раздразнения по кожата.

 Друга важна подробност е цветът на бельото. На теория звучи добре да съчетаете бяло бельо с бяла дреха, но на практика нещата невинаги се получават. Трябва да се съобразите с цвета на тена си, защото не е сигурно какъв контраст ще се получи и колко ще е сполучлив той. Ако тенът на кожата ви не е така бял, контрастът му с бельото ще предизвика показването му през дрехите. Вместо това, носете бельо, което е най-близко до цвета на кожата ви и то буквално ще изчезне под дрехите.

 Едно от най-важните неща е самата поддръжка на стягащото бельо. Най-добре е да го перете на ръка. Не го пускайте в пералнята или сушилнята, защото по този начин може да развалите цялостната му структура или да разрушите само един малък детайл, но той да се окаже на място, което да направи цялото бельо непотребно.

 И на последно място – не пестете пари за този атрибут. Това е елемент от вашия аутфит, който ще носите многократно, така че можете да си позволите да си купите нещо по-хубаво и по-качествено от обикновено.

 Редактор: Марина Делева

Етикети:
бельо, боди, дантела, рокля, стягащ ефект, стягащо бельо, сутиен, топ