Хороскоп за днес – 17 ноември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
273
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, събота – 17 ноември 2018 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Тръгващият ретроградно Меркурий стопира желанието и възможностите ни за нови търговски инициативи. Насочете вниманието си към приключване на отдавна влачените проекти. Символ на деня е фонтанът, източникът на сили бликъщ във всеки един от нас и даващ въможност да действаме в нужната посока. Използвайте напиращите в тялото и в душата ви енергии за благоустройство на дома, за планираните отдавна размествания и подобрения, които да ви осигуряват повече стабилност и мобилност в бъдеще.

Телец 21 Апр – 21 Май

От днес до 6 декември планетата на бизнес инициативата Меркурий ще върви в ретроградна посока, а това положение застопорява възможностите ни за старт на нови дейности и инициативи. Ориентирайте се на всички делови нива към приключване, към финализиране на поетите в миналото отговорности и задължения и си вземете парите за добре свършената работа. Този ден работи за духовната ни и физическа самостоятелност, дава сили да се справим със задачите си и да укрепим семейните връзки.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Предстои ви тежък уикенд, с вероятности за приключвания и раздели. Добре е да се заемете с ремонти и благоустройствени дейности, да не се разпилявате излишно и да не започвате нищо отговорно и важно за бъдещето. Меркурий тръгва ретроградно в знака на опозицията ви Стрелеца и заедно с Юпитер ще блокират реализирането на новите ви амбициозни дела и начинания. Ще се окажете в плен на закона и на резпоредби, които ще изискват време, докато нещата се уредят. Не заставайте на старта, а тичайте към финала.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Навлизаме в период на получаване награди за добре свършената или несвършена работа. До 6 декември Меркурий ще върви ретроградно и ще изисква да се финализират старите проекти, да се изпълнят дадените обещания и да се приключат безперспективни дейности. Време е да „пометете” в градината на личния си интерес, да направите отдавна отлаганата инвентаризация на нуждите и връзките и да освободите място за новото, което напира да влезе в живота ви. Време е да си получите дължимите пари, а и да се разплатите.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

От днес до 6 декември планетата на бизнеса и деловата инициатива Меркурий ще върви ратроградно и ще остави на гладно желанието ни да започнем нови амбициозни дела. Но още от днес ще започнете да прибирате реколтата на положените в миналото усилия. Време е да се изплатят дълговете, да се приключи с уговорките и поетите ангажименти и да се планира бъдещата дейност. Ден за ремонти и осигуряване база за ръзвитие на новото, което идва и предстои. Ден и за медитация над собствената карма и тази на рода.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Денят затваря вратата към новите начинания и търговски инициативи. Навлизаме в период на приключване, на финализиране на стари сделки и задължения, на планиране на бъдещето, но без да се започват нови проекти. Съдбата ще удари през пръстите тези, които бързат да заемат нови пазари и позиции. Не планирйте започване на нова работа и връзка до 6 декември. Но не е изключено да ви повишат и да си получите заслужената награда за добре свръшената работа. Довършете ремонтите у дома и в офиса. Разплатете се.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Ден на фонтана от преливаща енергия, която ще ви даде възможност да извоювате лична и духовна самостоятелност, да приключите с връзки и дейности, които повече тежат и ви вкарват в разходи, отколкото ви помагат да печелите и живеете добре. Направете подобренията в дома и разместванията, които ще осигурят повече възможности и пространство за децата. Не вярвайте на сънищата си от тази сутрин. Може и да се прекрасни, но няма да се сбъднат. Вземете живота си в свои ръце и си гонете интереса.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Един успешен ден, в който ще си вземете своето, ще получите дължими услуги и пари и може да свършите добра работа в посока на семейното благоустройство и благополучие. До вечерта намерете начин да приключите и със задачите поставени от друг, а и своите да на замитате под масата. Ще си осигурите някои екстри. Днес се получава по засуги и се върви към финала на отношения, които от доста време се нуждаят от промяна. С две думи, пригответе се за инвентаризация на връзки, дейности и любов.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес Меркурий намиращ се във вашия знак тръгва ретроградно. Използвайте периода до 6 декември за обмяна на опит, за планиране на нови дейности и проекти, за преструктуриране на дейноста и личните си връзки, за обмисляне на новите инициативи и инвестиции. Ако започнете нова дейност друг ще печели от напъните ви. Но още от днес започнете да си търсите вересиите, да изисквате връщане на направените услуги и жестове и изплащането на дължими суми. Работете повече за нуждите на близките и дома.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Денят ще размести пластовете на отговорности, амбиции и задължения. На преден план излиза необходимостта да се разчисти терена на връзките, да се довършат поетите ангажименти и чак тогава да се мисли за нещо ново. Някой ще разчисти камъните от двора, друг ще размести мебелите и ще осигури повече уют и пространство в дома си. Ориентирайте се към поправки и ремонти, към изпълнение на дадените обещания и към преглед на наличностите. Не отивайте към нови връзки и не сключвайте нови договори до 6 декември.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ден на откровение. Може да ви хрумнат идеи, които успешно ще реализирате след 6 декември, когато Меркурий отново ще тръгне в директна посока. В момента е важно да не правиш крачка напред, преди да си махнал оковите на миналото, преди да си довършил обещаната работа и да си получил парите за нея. Не се изкушавайте да тръгнете в посока на новите предложения. Натрупвайте сили, енергия и потенциал, осигурете си необходимите защити, инвестиции и партньори за бъдещето. Ден за преустройство и методическа подготовка.

Риби 20 Фев – 20 Мар

В момента Луната е в съвпад с Марс и Нептун във вашия знак, а това положение води към пристрастия и алергични реакции, провокира ви емоционално да кажете и направите нещо, за което ще съжалявате. Спрете се, увеличете самоконтрола, не предприемайте нищо съществено. Противопоказно е да се действа първосигнално и да се взимат решения за генерална промяна. Тръгващият ретроградно Меркурий в нехармоничния ви знак на Стрелеца ви отнема предимства за започване на нова работа и връзка.