Той поиска да се разведе с жена си, заради любовница. Остави й къща, кола и пари, но тя не ги искаше. Искаше само едно нещо…

Той поиска да се разведе с жена си, заради любовница. Остави й къща, кола и пари, но тя не ги искаше. Искаше само едно нещо…

Един ден се прибрах вкъщи, приготвих вечеря за съпругата си, взех ръката й и казах: „Искам развод“

Тя не изглеждаше разстроена и тихо ме попита „Защо?“. Отговорът ми беше двусмислен и това я ядоса. Счупи чинията и извика: „Ти не си истински мъж!“. Цяла нощ не сме проговорили.

Вероятно търсех слабост в нашия брак, но аз просто не я обичах. Имах Джейн. С чувство за вина, й показах документите за развод, оставяйки й къща, кола и 30% от компанията ми. Тя гневно ги скъса. Жената, с която съм работил 10 години, започна да се променя.

Когато се върнах у дома на следващия ден, тя седеше на масата и пишеше. Аз веднага заспах. На следващата сутрин тя ми каза условията за развод:

Нищо не иска от мен, но за целия следващ месец да се държим като нормална двойка. Причината: Синът ни го чакаха важни изпити и не искаше разводът да повлияе. Тя също ми каза да си спомня нашата сватба и момента, в който аз я пренасям през прага в спалнята.

От сега нататък, през...
Прочети цялата публикация

Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност