VIP клиенти

1
167
Добави коментар
nqkoi
nqkoi

VIP клиенти

Персонално отношение и специални отстъпки за всички VIP клиенти на оптики Grand Optics & Joy Optics  VIP карта се издава на всеки клиент, който направи еднократна покупка на минимална стойност 300 лв.  За притежателите на „Клиентска книжка +“ оборотът може да се достигне и с няколко покупки.  Картата се получава на място в магазина и дава право на описаните по долу преференциални условия за пазаруване.

Преференции и гаранции за VIP клиенти:

Безплатен очен преглед веднъж годишно. 20% отстъпка от цената на специализиран очен преглед с високо технологична апаратура в ZEISS Vision Center Отстъпка в размер на 20 % от ценатa на всички стоки и услуги, които не са в промоция или намаление. Отстъпка в размер на 5 % на всички намалени продукти. Отстъпка в размер на 35 % от цената на новите части или очила при повреда или счупване на очилата, което не се покрива от гаранцията. *За да се възползвате от тази преференция носете гаранционната си карта.  Ако закупен модел слънчеви очила не Ви удовлетворява имате право еднократно да го замените с друг в седемдневен срок. *За да се възползвате от тази преференция трябва да пазите касовия бон и очилата да се върнат в същия вид, в който са закупени.  Безплатна еднократна замяна на диоптрични стъкла, в случай че не се адаптирате към тях до 30 дни и рецептата е издадена от наш специалист. Безплатни корекции, напасвания, малки ремонти и безплатно почистване на очилата с ултразвук. Отстъпки при наши партньори. Вижте повече информация тук Клиентската карта е персонализирана, но от преференциите могат да се възползват близки и роднини на притежателя. Показвайте картата преди да поръчате, с цел безпроблемно касиране и предотвратяване на допълнитени проблеми

При възникнали въпроси относно VIP картите можете да ни пишете на e-mail: [email protected] или да ни потърсите на телефона на клиента 0884201180.

„Джой Фешън“ ЕООД си запазва правото да променя отстъпките и условията за издаване и ползване на VIP карта без предизвестие.