Новите трейлъри и добре забравените стари

1
156
Добави коментар
pokerbox
pokerbox

Трейлърите, които силно препоръчваме да видите.

Този уикенд не сме си говорили за кино и затова понеделнишки поправяме грешката. Ако ви е твърде студено и не ви се излиза навън, или просто имате нужда от кратка почивка в напрегнатия понеделник, можете да разгледате трейлърите по-долу.

Toy Story 4

Доста се изговори за Toy Story 4. Дали ще видим отново всичко това, ковето сме виждали като деца? Дали ще бъдем приятно изненадани с нови идеи? Ето че излезе първият тийзър трейлър на анимацията, който не ни казва почти нищо, но пък ни върна 20 години назад във времето, срещайки ни отново с героiте от детството ни. Световната премиера на филма е на 21 юни. И понеже тийзърът очевидно не ни е достатъчен, ето още едно видео.

Meet Ducky & Bunny. #ToyStory4 pic.twitter.com/L9IHvIAl1u
— Toy Story 4 (@toystory) 13 ноември 2018 г.

Dumbo

Отново римейк на класически филм, този път от Тим Бъртън. Актьорският състав е впечатляващ и доста повдигa цялостните очаквания към лентата. Ще видим Ева Грийн, Колин Фарел, Луси Де Вито, Дани Де Вито и Майкъл Кийтън.

Thugs of Hindostan

Просто няма как да пропусна да ви покажа това. Ако ви се гледа индийски филм, събран в трейлър, днес е вашият ден. По време на трейлъра вероятно ще се смеете и ще плачете, затова го оставям тук.

Mrs. Wilson

Рут Уилсън ще изиграе не друг, а своята собствена баба, във филма „Mrs. Wilson“. Екранизацията е създадена по мемоарите на въпросната дама и ще излезе догодина. Алисън Уилсън мисли, че животът й е напълно нормален, докато съпругът й нe умира и на вратата й не се появява жена, която твърди, че е истинската г-жа Уилсън.

Fighting with my family

Филмът излиза на 22 февруари и ще проследява историята на семейство, което иска да пробие в WWE. Жанрът е комедия. Разбира се, ще видим и Скалата.

Buffalo Boys

Лентата е сингапурският претендент за Оскар. След години изгнание, братята Jamar и Suwo се завръщат в родната земя, за да търсят отмъщение за смъртта на баща си. Филмът излиза през януари 2019г.

Нave Fun!