Червеното палто – величие от чувства

1
145
Добави коментар
svetla58
svetla58

Наричат го въплъщение на женствеността, страстта, силната емоция, войната. Цвят, който няма как да се слее и да остане незабелязан. Няма друг нюанс, който да има тази изключителна привлекателност.

 Преминете границите на съблазънта, елегантността и шика. Бъдете по-секси от всякога с една от най-фабюлистичните тенденции на сезон есен-зима 2018/2019.

Дълги, midi, къси. От винил, кожа, вълна или еко кожа. Кармин, череша, тухла, кардинал, бургундско, маруун или венецианско червено – цялата тази богата палитра от нюанси ви носи абсолютната свобода да пуснете изкусителката в себе си на свобода.

Женски, силен и кралски. Не можете да пропуснете да забележите жена, облечена в червено: това е цветът на великолепието, който съблазнява с всичките си нюанси.

Елегантно и скъпо като вечерна рокля, подобно на това на Antonio Marras. Колекция, вдъхновена от бижута, като тази на Oscar de la Renta. Приказка със заоблени краища, като тази на Valentino.

 Какъвто и да е стилът и вдъхновението, силуетът и формата, червеното палто не може да пропусне гардероба на есен-зима 2018/2019. Тенденция, възлюбена от звезди, модели и всички момчета, превърнала се в истинска мания.

 Шикозното палто ще добави към стила ви драматизъм и усещане за тежест на стила. Независимо на каква дължина, материя или форма ще се спрете, важното е да бъде смело и привлекателно. Основен момент при избора на такъв ансамбъл е да запазите останалата част от облеклото си минималистична и спокойна. Един ярък елемент е напълно достатъчен.

 

 За още по-смелите, червеното може да е съчетае с други тонове, за да подчертае своята неограничена сила.
Елегантни и изтънчени жени в червено носят висококачествени облекла с лекота.

Етикети:
винил, вълна, кожа, палто, тенденции, червен цвят, червено палто