Безплатна кафемашина за офиса, дома или или за търговски обекти, в които се продава кафе!

1
208
Добави коментар
stupid
stupid

Магазин B&N Mag Ви предлага кафемашини за различни смеси и марки кафе на капсули и филтри. Свържете се с нас за да ползвате БЕЗПЛАТНО кафе машина за офиса, за дома или за търговски обекти, в които се продава кафе! Ние предоставяме на нашите клиенти възможността да консумират вкъщи или в офиса любимото си кафе. Разполагаме с богато портфолио от продукти и консумативи на атрактивни цени. Кафето е добре запазено и изолирано в индивидуалната опаковка преди консумация, което повишава качеството и аромата на готовата напитка. Приготвянето на напитката е лесно и бързо и гарантира точното дозиране за 1 напитка. След приготвяне на напитката, пакетчето или капсулата просто се изхвърля и не е необходимо допълнително почистване.

 

Вие ще се насладите на перфектно приготвено кафе с аромат, на който не може никой да устои. Удобно решение за любителите на еспресо.

 

Предоставяме за БЕЗПЛАТНО ползване кафе машина за капсули срещу консумация от минимум 100 бр. капсули или филтри месечно, миксирани изцяло по ваш избор. Плащате само за кафето, което пиете.

 

Осигуряваме инсталиране на кафе машина за безплатно ползване в офиса или дома. Препоръчваме оборудване в зависимост от нуждите на клиента. Бърза и професионална реакция при възникване на техническа повреда. Гарантиране на качеството на предлаганите напитки.

 

Доставка – на място във Вашия офис.

 

Правото на собственост върху кафе машината не се прехвърля на клиента по време на ползването срещу закупуване на капсули или филтри. Ако по някаква причина, решите да върнете кафе машината, това може да бъде направено абсолютно безплатно, като се свържете се с нас.

 

Това, което трябва да направите е много просто, свържете с нас на телефон 0878909495. Нашите консултанти ще уточнят времето и мястото на инсталирането на кафе машина. Ние ще ви покажем, как най-лесно да приготвите и да се насладите на чаша ароматно кафе.

 

Как можете да тествате машината и кафетата?

 

Обадете ни се на телефон 0878909495 и ще Ви доставим машината до офиса Ви плюс кафе дози безплатно за дегустация, придружени с всичко необходимо, за да имате цялостно кафе решение. Ще оставим машината за 3 дни без да имаш никакви условия и ангажименти. Ако след 3 дни не желаете да ползвате кафето ни, просто ще ни върнете кафе машината.

 

Офертата важи само за София град и София област.