Здравословно отслабване с лесно приложими техники

1
134
Добави коментар
borola
borola

Началото на годината е перфектното време за отслабване. Ако сте нетърпеливи да разберете как бързо да изгорите ненужните калории, да стопите излишните мазнини в най-проблемите зони – корема и талията и в резултат да се сдобиете с мечтаната фигура, прочетете настоящата статия. Тя ще ви е от огромна полза, за да създадете стратегия за постигане на целта максимално бързо и без риск за здравето. И което е най-ценно – с предложените методи за редуциране на теглото ще покаже, че отслабване не се постига само със спартански режим, а с необходимата дневна доза изобретателност.

Изпитани стратегии за отслабване
Повече движение в ежедневието

Пристигането до работното място пеш или с колело е чудесен начин да включите упражнения за отслабване в ежедневието. Разстоянието, изминато на два крака или две колела, е от огромна полза в борбата с излишните килограми. Доверете се на съвременните приложения за навигация, които ще ви помогнат да намерите най-краткия възможен маршрут за вашата дестинация. В случай че метеорологичните условия не позволяват този начин на придвижване, не се обезкуражавайте. Заложете на градския транспорт, но слезте от превозното средство една или две спирки по-рано, за да походите до службата. Макар и по-малко, пак ще изгорите част от ненужните калории.

Минимум почивка между сериите във фитнес залата

Времето за почивка между отделните серии, докато изпълнявате упражнения за отслабване във фитнес залата, е от първостепенно значение за крайния резултат. Обикновено то варира между 30 секунди и 5 минути. Съветът на специалистите е да отдъхвате възможно най-малко, за да не намалявате интензивността на тренировката.

Често качване на кантара

Ежедневното следене на теглото спомага за по-бързо отслабване. Това е заключението, до което достигат учени от Пенсилванския университет и университета „Дрексел“ във Филаделфия, САЩ, след като провеждат проучване върху жени, които не се придържат към режим за редуциране на теглото. Изумлението им е огромно, когато след края на експеримента установяват, че дамите, които всеки ден са се теглили, не само че не са качили телесна маса, а са се разделили с няколко излишни килограма.

Прием на ефективно и щадящо природно средство за отслабване

Диетолозите напомнят на хората, които желаят ефективно да редуцират теглото си, да заложат на висококачествени натурални продукти, които се прицелват директно в проблема. Здравословно, безопасно и трайно това ще сторят членовете на фамилия Калорекс, които са си спечелили слава на лидери в природосъобразното отслабване. Мощното комбинирано действие на хром пиколинат и високопречистен екстракт от Гарциния камбоджа във всяка капсула на Калорекс/Calorex® спомага за топене на мазнините в областта на корема и талията. Проучвания показват, че комбинацията на активните съставки повишава три пъти успеха за намаляване на теглото в сравнение с прилагането само на диета. Отслабването с Калорекс се постига без гладуване и без да се наблюдават нежелани ефекти. Приемът е удобен и икономически изгоден.

Преглеждания:
467