Ицо Петрофф: Ники Китаеца поръчал взрива за пилето?

22
Добави коментар
galka1204
galka1204

Въпреки смъртните заплахи, които напоследък получава, Ицо Петрофф не се уплаши и продължава да разкрива единствено на страниците на вестник „ШОУ” тайните на гей и ъндърграунд елита.

– Ице, какво стана – Ники Китаеца се ожени и запуши устите на всички…
– Да, най-после Ники Китаеца се ожени истински и не за травестит или гей, а за… жена – поп-фолк певицата Виолета. Въпреки всичко обаче, доста клюкари в родния й град Плевен твърдят, че това просто е новият пиар на Ники.

– Значи все още стои съмнението за сексуалната ориентация на Ники?!
– Шило в торба не стои. Още повече, че в гейсредите много често се коментират предишни негови връзки с красиви момчета.

– Е, добре, значи е време да ми разкажеш какво знаеш за връзките на Китаеца с други мъже?
– Известният в гейсредите Наско Чилиеца /фитнес инструктор от столичния кв. „Люлин” – б.а./ се запознал с Китаеца, докато тренирал. Във фитнеса те често се оглеждали взаимно от главата до петите и повече от ясно било, че са се харесали. Поредният път, когато засекли погледите си, взаимно си намигнали и с кимане на глава се разбрали да излязат от фитнес залата. По-късно отишли в един голям апартамент, в който явно Китаеца се срещал със свои приятелчета. И там те взаимно се радвали на истински гей секс.

Китаеца имал доста сексизлъчване, бил гладко избръснат и казал на малкия

да го целува навсякъде.

И по-късно според думите на Чилиеца свършили по начин, от който и двамата останали много доволни. Връзката продължила няколко месеца, но за една незабравима вечер Чилийчето разказва доста въодушевено: „Една вечер решихме да излезем заедно и отидохме в един миксклуб, където гледахме някакво мъжко гейшоу, което ми се стори доста тъпо. Но за моделите не мога да си изкривя душата, защото ги биваше много – бяха красиви, стройни, гладки и с яки дупета. Направо супер красиви мъже! След приключване на купона Китаеца поиска да ме заведе на друго парти, но аз предпочетох да се прибера. Когато се качихме в колата, се заприказвахме за отношенията ни и ни в клин, ни в ръкав, той ме попита дали съм спал с жена!

А после директно ми зададе въпроса дали иска да му бъда нещо повече от приятел.

В този момент не ми дойде нищо друго на акъла, освен да кажа „Да!”. Седяхме в колата му и аз се доближих до него, сложих главата си на рамото му и така стояхме доста време. По-късно го помолих да ме закара до вкъщи и точно когато слизах, GSM-ът ми звънна.

Беше приятелката ми.

За секунди се поколебах дали да вдигна, но после се престраших и тя изчурулика в слушалката, че очаква да отида при нея. Аз обаче побързах да й кажа, че съм уморен и ще се видим утре вечер. Защото не крия, че бях изцяло обсебен от Китаеца. Сега обаче вече съм обсебен изцяло от нея, защото тя е моя съпруга.”

– Ама как така после тези хора живеят с жените си и спят спокойно – не мога да го разбера! И сега Китаеца се ожени, какво цели с това според теб?
– Ники има сериозни амбиции, той е решил да се реализира като личност в шоубизнеса, та дори вече има и собствена музикална компания. А колкото до половинката му Виолета, тя вече е музикален директор на фирмата и спира певческата си кариера.

Само че всеки веднага ще зададе въпроса кой ще финансира този бизнес, както и дали МВР е наложило чадър над лидерите на престъпни групировки, които се считат за поръчители на побоищата и покушенията над китайски „колеги”, които определено се сблъскват със съдружника на Китаеца – Йолов! За него в престъпния свят се говори, че е част от високо доходния бизнес, както и за схемите му за сериозна престъпна дейност.

Говори се също, че Китаеца е принудил Пилето да продаде скандалното заведение „Неро” на него и на съдружника му Йолов. Впоследствие се дочу и че

Ники вече е бос на сериозна мафиотска структура,

а също и това, че именно той бил поръчителят на взрива на бар „Неро”, щетите за възстановяването на който са около 200 000 евро!

Това потвърждава твърдението на разносителите на клюки, че жаргоно-швестерката е много повече от обикновен педераст. Подобни хора обаче днес има май повече, отколкото трябва. Това се доказва и от метросексуалните мъже, и присъствието на бисексуалните, а защо не и на хетеросексуалните, които в името на парите, славата и новите перспективи за развитие в сенчестия бизнес – просто са ти поднесени на тепсия. Защото и екстрите в личен план не са за изпускане – коли, жени и модерно просторен дом са задължително условие за просперитет.

– Е какво пък толкова има Ники Китаеца, аз не съм забелязала да разполага с много?
– Всеизвестно е, че Ники Китаеца се вози в малко, но луксозно “Ауди” ТТ. Жената до него е под контрол, а бизнесът му повече от видимо е, че също процъфтява. Бизнесът в този случай – определено става дума за пренос на пари от разпространението на контрабандните стоки, внесени от Китай, които се пласират предимно на стоковия базар „Илиенци”. И именно този дял отива в джобовете на стратега Йолов, съдружникът на Китаеца.

Едно интервю на Светлана ТЕРЗИЕВА – СЕСИЛ