Черни намаления и за господата

1
179
Добави коментар
svetla58
svetla58

Кой е казал, че черните петъци са значка, закачена на ревера само на женското съсловие на обществото? Ами, мили ми господа, не е така. Специално за силния пол днес решихме да направим една мощна селекция от готини неща, които трудно ще подминете, заради изкушаващо ниските им цени. При господата изборът е значително по-лесен, ако самите те си подбират аутфита или пък точно обратното, ако за това разчитат основно на жената вкъщи. Ние ще улесним и двете страни, за да можете само с един клик да ‘метнете’ в кошницата това, което грабна погледа ви веднага.

За разлика от женския, мъжкият гардероб си има строго структурирана конфигурация, която много рядко излиза от зададените й по default  норми.

Започваме с незаменимите дънки, които са основен компонент от мъжкия гардероб!

Вторият градивен елемент от мъжкия аутфит е РИЗАТА, която ние жените най-безпардонно си откраднахме от тях.

Спомнете си колко много време отделихме ние и модната индустрия върху плетивата. При мъжките пуловери нещата НЕ стоят по по-различен начин. И в тази категория има уникални горни дрехи, които освен модерни са и супер удобни. Вижте ги сами!

Спортът е еднакво важен, както за жените, така и за мъжете. Удобството и комфортът са от първостепенно значение при избора на дреха с, която ще влезете в спортната зала. За тези, които освен на тези две неща, държат и на това да изглеждат добре => за вас е следващата ни селекция.

Нека отдадем и заслужена почит към техни величества кецовете и маратонките, без които нито един мъж не може да вирее нормално в естествената си среда.

Етикети:
black friday, аксесоари за мъже, елегантен стил с маратонки, кецове, мъже, мъжки дрехи, мъжки панталони, мъжки ризи, онлайн пазаруване, поръчай онлайн