Вижте кой Български политик взима над 52 000 лева заплата без да прави почти нищо!

1
124
Добави коментар
slavchev
slavchev

От КОЧ разбрахме, че български политик взима над 52 000 лева на месец без да има полза от неговата дейност!

Това не е фалшива новина, макар парите, които получава е да се бори с фалшивите новини! Истината е, че далеч по-голяма е сумата, която получава Мария Габриел като се добавят парите за командировки и всички материални стимули и представителните както и парите за екипът и тази сума нараства двойно и така колко струва политиката да нямаме национална политика ли, ами горе долу толкова!

След като Нашата „Гордост“ поде кампания за защита на личните данни и сега с GDPR вече всички домейни стават анонимни.

Под страх, Габриел да не иде да им наложи глоба. Така на практика всички сайтове в Европа и света са скрита информация за тях! Така на практика всички сайтове стават анонимни! В същото време, Делян Пеевски и компания внесоха закон в Народното Събрание, с който собствениците на сайтове да излязат на светло !

Това е в противоречие с Европейските закони, но какво от това, нали медиите в страната ни трябва да бъдат смазани и собствениците осветлени!

Освен, че се цели осветляване на собствениците законът, който предстой да бъде гласуван ще задължава и всяка медия да декларира и доходите си, но така на практика всички по ченгеджийски ще бъдат ударени и по парите и те няма да могат да съществуват, а ако случайно някой медия устой на репресията ще и се завеждат десетки дела за всякакви измислени мотиви и абсурдни искове!

Тази политика в обслужване на големите медии и тези, които имат финансиране от олигарсите!

А Мария Габриел не защитава свободата на словото, напротив действията им са антибългарски! Да не говорим, че кампанията на нашият Еврокомисар по дигитализация премина чисто и само на Английски език при условие, че всичко се случи в България. Това да те е срам от произхода ти и страната ти, за която си сложен да представляваш означава само и единствено едно. Антибългарска кампания продължава!

А медиите са поставени в ужасни условия на оцеляване

Но не се чудете, че с идването на ГЕРБ от 38 място по свобода на словото вече сме на 116 и продължаваме да падаме. Но както се казва „който устои, той и ще разказва“. Но в България най-скъпо платените медии са тези, които мълчат и не критикуват хунтата на олигарсите!

loading…