Динко с мокасини „Долче и Габана“ за 2500 лева СНИМКИ

1
117
Добави коментар
slavchev
slavchev

Да купи или да не купи чифт обувки на „Долче и Габана“ за 2 бона? Тази дилема жестоко тревожи Господин Вълев, по-познат като Динко от Ямбол. За да разреши сериозния казус, Ловеца на бежанци се обръща за помощ към своите последователи в Инстаграм, пише „България Днес“.

„Извинявайте, бихте ли ми дали мнение за тези обувки? Благодаря ви предварително“, моли за моден съвет своите приятели Динко. За да получи експертната оценка на потребителите на социалната мрежа, Господин Вълев публикува и снимка на екземпляр от бутиковите обувки.

Кадърът предизвиква цунами от коментари в Инстаграм. Част от приятелите на Господин са категорични, че обувките са прекалено кичозни, други решават да се пошегуват с него: „Топ са, ще си като Динко Макгрегър“, бъзика го приятел. Друг оприличава вкуса му като герой от арабските приказки:

„Брат, не са за теб, тип Аладин са!“, категоричен е друг приятел на Господин Вълев. Трети направо отсича: „Стават за цирка“.

Оказва се, че бродираната обувка на луксозната модна марка все пак има своите фенове сред приятелите на ямболията:

„Мръсна гъзария… Направо изби рибата… Ще ти паснат на G-класата“, четкат го авери.

След задълбочена преценка на положителните и отрицателните коментари Динко решава да не чака Черния петък за намаление и незабавно да си купи гъзарските обувки.

Проверка на сайта на италианската марка показва, че чифт от семейството на Динковите чепици струва 1250 евро, което в български левове е близо 2,5 бона. Солидната сума се оказва съвсем по джоба на Динко и той без проблем си позволява подобни глезотии.

Марица

loading…