Изненадваща причина за упоритите мазнини по корема и талията

1
166
Добави коментар
borola
borola

Излишните килограми в областта на корема и талията са проблем, за който трудно се намира ефикасно решение. Много хора в опита си да отслабнат забелязват, че мазнините по корема обикновено се стопяват последни, независимо дали спазват диета, тренират или прилагат комбинация от двете. А факторите, които водят до наднормено тегло, са различни. Едно е сигурно – излишните килограми създават риск от здравословни проблеми.

Когато стане въпрос за наднормено тегло и за невъзможността да се свалят излишните килограми в областта на корема и талията, е вероятно проблемът да се дължи на смущение във функциите на черния дроб.

Връзка между натрупаните мазнини по корема и талията и функциите на черния дроб

Вероятно не сте се замисляли, че именно черният дроб може да има връзка с наднорменото тегло в областта на корема и талията. Оказва се, че този важен орган е от ключово значение не само за цялостното здравословно състояние, но и за поддържането на здравословно тегло.

Неговите функции включват както пречистване от токсини и отпадни продукти от кръвта, така и подпомагане на храносмилането чрез производството на жлъчна течност, която съдейства за разграждане на мазнините и абсорбиране на водноразтворими и мастноразтворими витамини и минерали.

Черният дроб участва и в регулирането на глюкозата, кръвното налягане, кръвната захар, инсулина, половите хормони естроген и тестостерон и производството и регулирането на нивата на холестерол в кръвта.

С оглед на това колко много функции извършва черният дроб, когато бъде претоварен токсичните отпадъци започват да се натрупват и създават възпаление, което има връзка с наднорменото тегло и затлъстяването. Претоварването на този важен орган се свързва и с натрупване на мастна тъкан, особено в областта на корема и талията. При наличие на всички тези обстоятелства, независимо колко ограничаваща диета спазвате, е почти невъзможно да свалите излишните килограми в областта на корема и талията.

Черният дроб не се уврежда само и единствено вследствие на злоупотреба с алкохол. Много други фактори могат да въздействат върху така важните за организма функции. Затова първата и най-важна стъпка е да се приложат методи за детоксикация на черния дроб с подходящи хепатопротектори като Хептен/Hepten®.

В борбата с излишните килограми може да разчитате на подходящо и доказано средство. Това е природния продукт Калорекс/Calorex®, предназначен именно за справяне с упоритите мазнини по корема и талията.

Приемът на Калорекс в комбинация със здравословен хранителен режим, повишена двигателна активност и неутрализиране на факторите, които възпрепятстват функциите на черния дроб са първата и най-важна стъпка към постигане на мечтаната фигура.

Преглеждания:
570