Хороскоп за днес – 26 ноември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
597
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа за днес, понеделник – 26 ноември 2018 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Тежък и нещастен ден за всичко и за всички. Символ е мрежата. Ще влезем всички вкупом в ролята на мухите уловени в паяжината на връзките. Паяците ще са безкомпромисни. Неблагоприятен ден за обвързване независимо по какъв повод. Най-лошият ден за сключване на договори и брак. Няма равностойност в играта, единият със сигурност ще е жертвата. Отложете важните си срещи за следващите два дни и ще платите много по-ниска цена за всякакви дейности и услуги. Сега е момента за творчество на свой терен. Сънищата се сбъдват.

Телец 21 Апр – 21 Май

Денят се свързва с нравствената чистота. Всичко да се прави по съвест и чест, но тенденцията е да се прецакваме и надцакваме. Ще бъдете изкушавани да притискате и минипулирате тези, които зависят от вас. Вдигат се лихви и такси. Днес е лесно да се възползваш от доверието на лаиците и да накараш някой да работи за личната ти кауза и интерес. В крайна сметка за всички няма да има напредък и малко хора ще бъдат ощастливини и доволни в този ден. Телецът ще извлече ползи, както от действията на силните, така и от гнева на слабите.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Ден на аресивни действия целящи ограничаване на пълномощия, права и потребности. Родените в първата декада са в по-тежка позиция. В хороскопа ви се заформя кармичен кръст. Може да ви подложат на масирана атака, да ви изнудват и поставят ултиматуми. Не споделяйте нищо. Ден на мрежата. Ограничете социалните контакти, изказванията и действията в каквато и да било посока. Може да попаднете в рискова ситуация и да ви засегнат неприятно. Здравето е нестабилно, внимавайте с храната, носете удобни обувки.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Днес много неща в живота ви може да се объркат. Лош ден за първа среща и подписване на нови договори. Енергията тече от единия към другия. Няма равностойност в партньорските отношения. В такъв момент ще излъжете и ще ви излъжат, шефовете ще ви ощетят с парите или ще ви предложат неизгоден договор. Съветът е нищо да не подписвате и да не влизате в рискови отношения. Отложеното за следващите два дни ще ви донесе късмет, пари и ползи и ще даде възможност да водите равностойни преговори.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Днес ще се действа от позиция на силата, ще се правят опити за манипулация и притискане, за елиминиране на конкуренти и партньори, които вече не играят по правилата. Ще спечелите от битките на другите и ще извлечете ползи от нечия глупост и предоверяване. В момента вече си оплитате кошницата и в законов план. В следващите два дни ще се радвате на придобивки и печалби. Този ден носи елиминации в лагера на конкуренцията, което ще наклони везните в посока на личната ви кандидатура за престижни позиции и цели.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Не се съгласявайте на делово и лично обвързване, не правете услуги, ако не искате да затънете в дългове и да станете мишена на чужда агресия. Вероятно е някой да ви използва като таран на собствените си интереси. По възможност си останете у дома, работете със свои средства и по личните си проекти. Не подписвайте нови договори, не се обвързвайте с кредити. Тенденцията е да попаднете в капани за наивници, дълго да ви доят и стрижат. Отложете за утре взимането на важни решения и подписването на споразумения.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Днес работа и семейни дела са противопоставени. Ще ви ангажират прекалено на работното място. Ще вършите и чуждата работа. У дома недоволството ще нараства при всеки опит да се измъкнете от споделената отговорност. Кой както може ще ви хваща за работа и няма да ви оставя време лично за вас. Във връзките ви ще има дисхармония и неравностойност. Не е ден за любовно обяснение. Изневерите ще създадат повече проблеми отколкото радости и сладости. Може да ви спретнат компромат и да ви изнудват.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Днес играете разпоредителна и водеща роля в живота на околните. Внимавайте, винаги ще се намери по силен играч или чувствата ще ви подхлъзнат по наклонената плоскост на изневерите и случайните връзки. Може да получите на ниска цена това, което отдавна искате. Дано после да не се чудите как да се отървете от него. Не рискувайте с предложения за брак и сключване на неравностойни договори. Но ако сте се подготвили добре днес вашия капан ще щракне и ще ви донесе придобивки, които не идват всеки ден.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес е денят на точния съвпад на Слънцето и Юпитер във вашия знак, но и на точната квадратура на Меркуий от Стрелец към Марс от Риби. Обстановката ще е много натегната. Ще получавате повече предимства и юридически защити. Може да бъдете избрани на ръководен пост, но моментално ще привлечете нечия агресия. Старайте се да останете в сянка, да не парадирате и правите впечатление. Следващите два дни ще ви донесат победи и ще елиминират опасната конкуренция, която днес може да ви навреди с последни сили.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

С голяма вероятност днес може да направите грешен ход и да попаднете в капан, от който трудно ще се измъкнете. Не сключвайте нови договори, не приемайте непроверени оферти и стойте далече от контактите в социалните мрежи. Ден на подвеждащите реклами и зарибяващите програми. Може да се очакват и големи финансови спекулации, които ще засегнат вложенията на мнозина. До утре на обед се въздържайте от крачка в нова посока, независимо кой какви екстри ви обещава. Внимавайте с храната и срока на годност.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Ден на паяка, но и на човека паяк, на безрезервната подкрепа, която може да дадем или да получим в труден момент. Не рискувайте, но и не оставайте на произвола на съдбата тези, на които усещате, че може да помогнете. Очертават се остри сблъсъци на иннтереси. Битката за кокала навлиза в решителна фаза. Законът ще защитава малцина и то от силните на деня. Днес Юпитер е в съвпад със Слънцето, властта намира защита. Влизат в сила закони и похвати за източване на силите, парите и чувствата на редовия член на обществото.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Днес ще се почувствате силни и можещи, но всичко това ще е уловка, която може да ви накара да свалите защитата. Марс от вашия знак е в квадратура с Меркурий, Слънце и Юпитер, но и в брилянтен аспект с Луната от Рак. Някой ще тръгне на свещенна война за права, пари и лични интереси, а друг директно ще реши да се преустрои в нова страна или среда. Дребните рибки ще бъдат уловени в мрежата, но големите акули ще запазят и затвърдят позициите си. Дано си давате точна сметка от коя порода сте.