Кои са основните цели и насоки на терапиите срещу излишните …

1
114
Добави коментар
borola
borola

Методите на лечение на хората с наднормено тегло, макар и различаващи се в подхода си и вида на продуктите и активните съставки, които предлагат, обикновено имат общи цели и насоки. А именно, насочени са към:

1. Загубата на излишните килограми и достигането на здравословно тегло.
2. Поддържане на това тегло непроменено във времето.

Хората, които имат повечко излишни килограми за изгаряне, често са склонни да се обезкуражават и да считат, че трябва да редуцират голяма част от теглото си, за да започнат да забелязват позитивите на процеса. Това обаче не е правилен подход. За един пълен човек, тежащ например 120 кг, загубата на едва 5 % от теглото ще се изразява в изгаряне на цели 6 кг и ще доведе до сериозни здравословни ползи. Важно е хората в подобни положения да осъзнаят, че раздялата с първоначално дори малка част от теглото им, е добър старт и много обнадеждаващо постижение, защото много важно е постоянството и търпението, за постигане на оптималните резултати. Дори първосигнално считаното за незначително изгаряне на половин или един килограм за седмица, е всъщност успешно по отношение на това, че ще помогне за продължително поддържане на теглото, което сте си поставили за цел да достигнете.

Според диетолози и специалисти, задоволително и постоянно във времето редуциране на теглото, се постига в резултат на комбинация от индивидуални фактори като повишена физическа активност, промяна в начина и времето на хранене и в общото психологическо отношение към процеса.

Човек, твърдо решен да се пребори със затлъстяването, би могъл да постигне зависещите от него изброени фактори. В допълнения на тях, ние предлагаме естествените и безвредни природни продукти от фамилия Калорекс, които да завършат набора от необходими за крайната цел средства. Продуктите Калорекс са доказано ефективни при прием от възрастни и деца. С тяхна помощ достигането на здравословно тегло и поддържането му занапред са лесно постижима цел.

Преглеждания:
563