Калорекс – ефективното средство за бързо отслабване

1
73
Добави коментар
borola
borola

Метаболитният синдром (МС) е болестно състояние, при което се съчетават – коремно “ябълковидно” затлъстяване, отклонения от нормалните нива на липидите в кръвта – високи нива на триглицериди, ниски нива на високоплътностния холестерол, повишена кръвна захар, повишено кръвно налягане. Метаболитният синдром представлява съчетание от най-значимите сърдечно-съдови рискови фактори и обикновено се развива при хора с наднормено тегло и затлъстяване.

Възрастните хора с метаболитен синдром имат 3 пъти по-висок риск за миокарден инфаркт или инсулт, както и два пъти по-висока смъртност от тези заболявания и 5 пъти по-висок риск от диабет в сравнение с хората без метаболитен синдром. Затова хората с метаболитен синдром спадат към групата от 230 милиона в света болми от диабет. При тях смъртността е доказано много по-висока.

Днес честотата на МС достига епидемични размери. Според широкомащабно проучване в САЩ в началото на 21-век тя е 23,9%, а в Европа – 17%.

Какви са съвременните стратегии за лечение на МС?

Диета, съпътствана от ефективна програма за управление на теглото.
Повишена физическа активност, особено важна за поддържане на теглото и подобряване на съпътстващите здравни рискове.
Промяната в стила на живот при лица с МС е в основата на всички препоръки.

Първичната терапия на МС се разгръща в няколко направления. Нужно е да се постигане здравословен начин на живот чрез умерено намаляване на средния дневен калораж. Така се постига намаляване на теглото с 5-10% през първата година. Следващият начин за справяне с метаболитния синдром е умереното повишаване на физическата активност, както и промяната на състава на диетата. Специалистите препоръчват в менюто на хората с метаболитен синдром да преобладават храните с нисък гликемичен индекс.

Прилагането на хранителни добавки за отслабване също е подходящ метод за преодоляване на метаболитния синдром. Природният продукт за отслабване – Калорекс е изключително подходящ в този случай. Комбинацията от съставките му – хидроксилимонена киселина (стандартизиран екстракт от плода гарциния камбоджия) и хром регулира нивото на триглицеридите, холестерола и кръвната захар.

Освен това Калорекс топи мазнините на корема и талията и спомага за бързо и лесно отслабване чрез избирателно увеличаване на изгарянето на мазнините, щадящо разграждане на белтъчините, намаляване образуването на мазнините, увеличаване основната обмяна и потискане на апетита. Calorex се приема 2-3 пъти по 1 капсула половин до 1 час преди хранене.

Преглеждания:
624