Калорекс и Калорекс Апетин – двойна комбинация за здравословно ….

1
112
Добави коментар
borola
borola

Епидемиологични проучвания определят затлъстяването като един от най-значимите здравни проблеми на съвременното общество. Затлъстяването се приема като хронично заболяване с нарастваща прогресия, което налага продължително лечение и се контролира трудно.

Хората със затлъстяване са с повишен здравословен риск поради опасността от развитие на диабет тип 2, атеросклероза, сърдечна недостатъчност, мозъчен инсулт, бъбречна недостатъчност, рак и др.

“Как мога да отслабна, без да навредя на здравето си?” е въпрос, който измъчва хората, страдащи от затлъстяване. Какъв е отговорът?

Комплексната терапия в този случай се състои от диетичен режим, физическа активност и промяна в поведението, но обикновено се оказва недостатъчна, тъй като не води до продължително и трайно намаляване на теглото. Ето защо специалисти като доц. д-р Даниела Попова, началник на Клиника по метаболитни заболявания – МБАЛ Царица Йоанна, препоръчват употребата на природни продукти, подпомагащи процеса на отслабване.

Най-честата комбинация, която специалистите предпочитат за здравословно и ефикасно отслабване е Калорекс Апетин и Калорекс. Приемани успоредно, двете хранителни добавки за отслабване осигуряват контрол над апетита и стопяване на мазнините. Това е един ефективен начин за бързо и лесно отслабване, който спестява подлагането на изтощителни диети.

Калорекс Апетин съдържа пиноленова киселина от ядки на Корейски бор. Той активира естествените вещества за ситост в организма и по този начин контролира апетита.

Количеството на приетата храна благодарение на Калорекс Апетин намалява наполовина. Тези невероятни свойства на Калорекс Апетин го правят подходящ както за старт на отслабването, така и за поддържане на завоюваните килограми!

Калорекс Апетин се приема 3 пъти по 1 течна капсула един час преди хранене. Приемът му продължава до постигане на желания ефект.

Заедно с контрола на апетита е важно да се топят и натрупаните мазнини чрез Калорекс. Той е природен продукт, комбинация от две взаимно потенциращи се съставки – екстракт от гарциния камбоджиа и биоактивен хром.

С Калорекс се постига бързо и лесно отслабване по естествен здравословен начин, без гладуване и без да се наблюдават странични ефекти. Калорекс избирателно увеличава изгарянето на мазнини и намалява тяхното образуване. В процеса на отслабване Калорекс щади белтъчините, така че намаляването на теглото е за сметка на мазнините. Увеличава основната обмяна и също потиска апетита.

Калорекс се приема 2-3 пъти по 1 капсула половин до 1 час преди хранене. Добре се комбинира с Калорекс Апетин, като двата продукта могат да се вземат едновременно.

Комбинацията Калорекс и Калорекс Апетин прави въпросите “С какво да отслабна?” и “Как мога да отслабна?” излишни!

Преглеждания:
874