Кои храни са “приятели” на стройната фигура? | Calorex

1
127
Добави коментар
borola
borola

Дори да е противно на логиката, възможно е да отслабнем докато се храним. Доказателство за това е следния списък от храни и напитки, които подпомагат специфичните процеси в организма водещи до загуба на килограми.

Ето кои са те:

Горещият шоколад – Какаото в него съдържа богата палитра от антиоксиданти, които регулират нивата на стрес хормона кортизол, който е отговорен за задържането на мазнините в тялото.
Кафето е основната напитка, която ускорява метаболизма. То съдържа хлорогенна киселина – антиоксидант, който увеличава енергийния разход в тялото.
Овесените ядки съдържат фибри и протеини, които понижават усвояването на въглехидратите и поддържат чувството за ситост по-дълго време. Според проучване, публикувано в European Journal of Clinical Nutrition, овесените ядки са на трето място по отношение на ситостта, която осигуряват след консумация.
Яйцата поддържат баланса на кръвната захар, а редовната им консумация осигурява намален калориен прием и отслабване с 1 кг на месец.
Киселото зеле е богат източник на полезни за организма бактерии, които подобряват храносмилането и помага на организма по-бързо да се справи с излишните килограми. Освен това киселото зеле има много ниски калорийни стойности – в една порция се съдържат само 27 ккал.
Киселото мляко помага за поддържане на добър физически тонус. Киселото мляко е подходящ ниско калоричен заместител на десертите, който подпомага процеса на отслабването.
Киноата е вид зърнена култура, която, консумирана в сварено състояние създава чувство на ситост и изпълвайки корема.
Бадемите, консумирани в малки количества се отразяват благотворно върху целящият отслабване хранителен режим, контролират силният апетит и възпрепятстват преяждането.
Фасулът контролира нивата на кръвната захар, съответно апетита.
Динята е плод, който съдържа най-високи количества вода – 90%. Богата е на аргинин, който повишава изгарянето на мазнините.

Към тези храни можем да добавим прием на природният продукт Калорекс, който съдържа комбинация от екстракт от гарциния камбоджия и биологично активна форма на хром, които имат четиристранен механизъм на действие позволяващ постигането на мечтанта фигура. Калорекс избирателно изгаря мазнините, щади разграждането на белтъчините, намалява образуването на мазнини, повишава основната обмяна и потиска апетита. С Калорекс отслабването се постига по здравословен начин без гладуване и без предизвикването на странични ефекти. Калорекс се приема по 2 капсули дневно, 30 мин. преди хранене.

Преглеждания:
503

13ное.2018

02ное.2018

25окт.2018