QA – Софтуерно тестване

2
205
Добави коментар
UAcademy
UAcademy

Нова група ще стартира на: 19.01.2019 г.
Дни на провеждане: събота и неделя от 15:00 до 18:00 ч.
Цена на курса: 500 лв.
Оставащи свободни места: 10.

Софтуерът присъства в почти всяка част от нашия живот и затова трябва да бъде качествено тестван. Важно за потребителите е софтуерът да бъде правилен, пълен, надежден и ефективен. Мащабът и сложността на повечето софтуери гарантира, че постигането на тези качества е реално. Курсът по софтуерно тестване дава необходимите познания за принципите, процесите, инструментите и техниките, които трябва да притежава успешният QA специалист.
В практическите занятия ще се разглеждат примери от реални проекти, които ще подготвят курсистите за бъдещата им кариера като QA специалисти.

Цели на курса
Този курс дава възможност да се усвоят необходимите умения на Junior QA, необходими за всеки софтуерен проект. Полезни съвети, съчетани с демонстрации и лично участие в ситуации от дългогодишния опит на нашите лектори.

За кого е предназначен?
Курсът е предназначен за начинаещи, които искат да научат основните принципи на ръчното софтуерно тестване. Не се изискват подготовка, опит или знания по програмиране.

Цена и продължителност
Дни на провеждане: събота и неделя от 15:00 до 18:00 ч.
Общ хорариум: 48 часа.
Цена на курса: 500 лв.
Краен срок за записване: 15.01.2019 г. (възможно е местата да бъдат запълнени преди тази дата)

Такса
Пълният размер на таксата се внася преди началото на курса или на две заплащания.

Плащането се извършва с банков превод или в брой в офиса на UAcademy. Ако желаете да заплатите в брой, потърсете ни на телефон 0894 249 831, за да уточним удобен за Вас час, в който да ни посетите и да заплатите таксата.

Сертификат
Всеки успешно завършил курса ще получи сертификат от UAcademy, който е добре разпознаваем сред IT компаниите в България.

Съдействие при започване на работа в IT сферата
Курсистите, които покажат добри резултати в хода на курса и на зададените проекти, ще получат съдействие от страна на UAcademy за започване на работа в IT сферата, чрез фирми, които разчитат на обучените в академията курсисти, или професионални контакти на хора от екипа ни.

*Намаление 10%
Ако доведете приятел/и и се запишете в групата, всеки получава по 10% отстъпка. Бивши курсисти с взет поне един курс в UAcademy или курсисти, записали повече от един курс, също имат право на 10% отстъпка.

*Вноски
Разпределянето на таксата на две заплащания е направено единствено за Ваше удобство. Със записването си на курса, Вие се задължавате да заплатите и останалата част в началото на втория месец от обучението!

Изпрати заявка за записванеПлати сега и запази място