Ники Михайлов: До три седмици ще съм готов за игра :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят,…

1
174
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Новият вратар на „Левски“ Николай Михайлов заяви, че се е върнал в родния си клуб, за да помогне на тима. Той обеща до три седмици да бъде в оптимална форма и да е готов за силно представяне с екипа на родния си клуб.

„Вкъщи винаги е хубаво, всичко върви по план и с всеки изминал ден се чувствам все по-добре. Работим здраво, за да сме там, където трябва да бъдем“, каза 30-годишният страж, който подписа договор до края на сезона.

„Конкуренцията е здравословна, аз работя по индивидуална програма и няма да съм готов за първите мачове. Тук съм в името на „Левски“, да помагам на момчетата и да вървим нагоре.“

Михайлов е без отбор от месец май, когато напусна кипърския „Омония“: „Когато се почувствам 100% готов и достигна нивото, което трябва, ще си проличи на тренировките. Едни 10 дни ще ми трябват със сигурност, пет месеца е доста дълго време. Като дойдат официалните мачове, не трябва да подвеждам отбора. Неслучайно съм се върнал в „Левски“, надявам се в следващите сезони да постигаме успехи и най-накрая да зарадваме публиката.“

„Нямам намерение да си тръгвам от „Левски“. „Левски“ ми даде много и аз съм тук, за да се отплатя. Ще дам всичко от себе си, надявам се да помогна с каквото мога и клубът да е щастлив от моето присъствие“, добави вратарят.