За нас – EvoLife.bg Вдъхновяваме хората да разширят съзнанието си

1
110
Добави коментар
evolife
evolife

За нас Начало » За нас

Ако сме предварително уверени в посоката на своите мечти, и се стремим да живеем живота, който сме си представяли, ние ще се срещнем с успеха неочаквано и съвсем скоро.
–  Хенри Дейвид Торо

Ние всички имаме едно сърце, една душа и съзнание за еволюция на живота. Всеки ден ние израстваме!
Ние сме тук да вдъхновяваме хората да разширят съзнанието си!
 
В EvoLife.bg ще намерите вдъхновяващи истории, мъдрости, притчи, цитати и съвети от интересни личности, за да допринесем за развитието стила на живот.
Много хора се чувстват в капан от живота, който водят и искат, но не могат да променят курса. Те се чувстват разочаровани, самотни, обезкуражени, непълноценни или просто отегчени.
Познати ли са ви някой от тези чувства? На мен със сигурност.
Създадох EvoLife.bg, не защото имам отговорите на всички тези въпроси, а да споделя моята история с надеждата, че тя ще помогне и на други хора. Кратката версия на тази история е, че знам какво е да си нещастен и да плаваш през живота без конкретна цел и посока…
Моят призив дойде през 2012г., когато получих новината, че ще ставам баща. Тази новина беше като катализатор за мен да започна процес на промяна за себе си и за това какъв искам да бъда, каква всъщност е моята Мисия в живота. Сега съм щастлив да споделя с вас, че животът ми се промени и стана по-добър, но въпреки това има неща, за които продължавам да се боря всеки ден, като Вътрешен мир, Щастие и Цели.
За мен
Здравейте, името ми е Димитър Георгиев. Роден съм и отраснал в спокойния град Ямбол. В момента живея в Бургас.
Аз съм очарован от тънкостите на творчеството и поезията. Също така имам една болна мания за супер-лиричен хип-хоп и изгарящо желание да чета. Плюс това, самият акт на писане ме вълнува. Ето защо съм в състояние да го практикувам всеки ден, предизвиквайки в мен нови идеи и да катализирам непрекъснато своето усъвършенстване. Комбинирайте това с огромният ми набор от допълнителни интереси (здраве, фитнес, духовност, медитация, изкуство и култура, психология, личностно развитие, история, икономика, туризъм, пътуване и готвене, за да назовем само няколко). Реших, че всичко, което усвоявам допринася за умението ми на писане.
За EvoLife.bg
Първоначално идеята беше насочена единствено към моята история, но съвсем скоро разбрах, че има толкова много хора с техните собствени истории за лична промяна и тогава осъзнах, че този блог не трябва да е само за мен и моята история. EvoLife.bg е създаден за всички нас. Това е една Общност, която публикува истории за лична промяна и израстване на хора от всички възрасти.
 
EvoLife.bg е сайт с акцент върху свободното мислене, личностно и духовно развитие, здраве, личните финанси, взаимоотношения, вдъхновение, както и разширяване на съзнанието.
Това е Общност от автори, редактори, ментори, говорители и други изключителни творчески умове. Ако сте писател, треньор, творец или мечтател и искате да изразите себе си, да споделите опит или да популяризирате своята идея, продукт, услуга или събитие тук е вашето място! Нека всички да бъдем част от една будна среда и заедно да постигнем хармония в живота си!
Ние влагаме цялата си душа в EvoLife.bg. Благодарим ви, че сте отворени за тази красота. Благодарим ви за вдъхновението и доверието.
Чувствайте се свободни да коментирате, споделяте и харесвате също така да оспорвате неща, за които не сте съгласни, ние ще уважим вашето мнение. За нас всяко различно мнение, всеки различен начин на мислене извън „Матрицата на системното мислене“ е от значение. Всеки, който иска и има себе си за осъзната, различно мислеща и интересна личност е добре дошъл. Изпратете ни ваша статия, стих или видео по някоя от темите или добавете своя история за лична промяна и развитие.
EvoLife.bg Платформата за Еволюция в живота е за хора страстни за Света на творчеството.
Представете себе си и своето творчество пред над 500 хиляди верни читатели на месец!
Станете част от Еволюцията на живота!
Можете също да се свържете с нас на имейл: [email protected]

„Бисквитките“ ни помагат да предоставяме услугите си. С използването им приемате употребата на „бисквитки“ от наша страна.OK Научете повече