Kaufland обогатява предложенията си за семейството по празниците като официален партньор на Дядо Коледа

1
179
Добави коментар
NoviniteBG
NoviniteBG

Kaufland обогатява предложенията си за семейството по празниците като официален партньор на Дядо Коледа

29 ноември 2018 г.

Kaufland обогатява традиционното си разнообразие от продукти със специално подбрана селекция от ексклузивни предложения за цялото семейство и дома по празниците. Като официален партньор на Дядо Коледа тази година, веригата улеснява клиентите си в подготовката за празника с асортимент от общо над 22 000 артикула, които отговарят на специфичните семейни празнични вкусове – от коледните ястия до подаръците за любимите хора и украсата на дома.

За предстоящите празници компанията допълва постоянната си селекция с още висококачествени лимитирани предложения, част от специалната допълнителна празнична брошура на веригата, които включват продукти от собствената луксозна марка на Kaufland – Exquisit, богат избор от типични за периода български месни деликатеси, вина, млечни продукти и сладки изкушения.

Месните продукти включват говеждо, телешко и свинско. А освен тях компанията допълва с деликатеси от дивеч и патешко, както и серия от български филета и суджуци, които потребителите ще могат да закупят до изчерпване на количествата.

Веригата допълва ексклузивните предложения и с различни видове български и вносни сирена, богата селекция от бели, черни и пенливи вина, както и висококачествена кухненска техника.

Kaufland ще продължи да обогатява ексклузивните си празнични предложения и през декември, подчертавайки качеството, свежестта и разнообразието на своята селекция, подбрана с цел да отговори на различните семейни вкусове и да направи пазара на клиентите приятен, лесен и ефективен.

За още празнично вдъхновение потребителите могат да посетят и интернет страницата на компанията, където като официален партньор на Дядо Коледа компанията е събрала интересни и лесни идеи за ефектни подаръци и вкусни коледни рецепти за любимите хора. Отново на сайта всеки, който желае, може да участва в коледна игра с разнообразие от всекидневни награди или пък просто да състави своя списък до брадатия старец.

За Kaufland
Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.