Фирмено събитие или конференция в бизнес хотел

1
100
Добави коментар
oliveshotel
oliveshotel

Къде да проведем фирмено събитие или конференция

Всеки бизнес има своите особености. Независимо от вида на бизнеса – производство, продажба, посредничество, инвестиции, доброто представяне пред клиентите, контрагентите и медиите е от особена важност. Правилният избор на място, в което да бъде организирано каквото и да е фирмено събитие е фактор, който влияе и на успеха на събитието.
Видове фирмени събития
В зависимост естеството на компанията тя може да организира различни видове събития: среща на борда на директорите или акционерите, обучение на персонала, представяне пред медиите, семинар, фирмено парти, конференция, специални ВИП събития с високопоставени членове на компанията или клиенти.
Избор на място за провеждане на фирмено събитие или конференция може да бъде много лесно. Търсенето на подходящо място, което да съчетава едновременно удобство, луксозно настаняване на гости, възможност за наем на различни видове техника, зала за провеждане на обучение и презентации може да се окаже толкова лесно! Бизнес хотелът е място, което ще посрещне голяма част от изискванията, без да се налага наем и търсене на други фирми.
Провеждане на конференция и фирмено събитие
За гладкото протичане на конференция или друго фирмено събитие е от първостепенно значение мястото и допълнителните екстри, които може да се предложат.
Организирането на малко фирмено събитие като например среща на акционерите или специално представяне на продукт или услуга на ВИП клиенти акцентът трябва да падне върху лукса. По – дълга от един ден среща задължително трябва да бъде съчетана с луксозна нощувка и закуска, наличие на рум сервиз, СПА център. Така събитието ще придобие специалност за гостите и участниците в него, ще повиши репутацията на компанията и ще задоволи нуждите на клиентите. Едновременно с това изборът на луксозен хотел за провеждане на по – специално събитие, ще наблегне на неговата уникалност и дискретност.
Конференцията е друг вид събитие, което изисква огромен ресурс. Компания, организатор на конференция се нуждае от място за провеждан, което да бъде напълно обезпечено откъм конферентни зали, възможност за различно оформление на столовете и позициите на презентаторите и лекторите, аудио и видео техника, кафе паузи. Бизнес хотелът може да предложи всички тези условия на своите гости.
Защо да изберем бизнес хотел за представяне на фирмата, конференция, обучение или друго фирмено събитие
Подходящото място за провеждане на конференция или фирмено събитие може да доведе както до неговият успех, така и до провала му. Независимо от типа събитие бизнес хотелът е отлично място. Защо? Дори и да има повече гости на събитието бизнес хотелът предлага конферентна зала – една или повече. Залата може да бъде оформена и аранжирана по различен начин в зависимост от нуждата и предпочитанието на клиента. Бизнес хотелът може да предложи изключително висококачествено аудио и видео оборудване за провеждане на презентации, отлична безжична връзка с интернет. Конференцията, фирменото обучение или презентацията изискват предварително планиране и почивки. Сервирането на кафе, вода, чай и дори леки закуски по време на паузите ще ободри участниците и ще повиши успевамостта на събитието. Хотелът може да организира и обеди или вечери, ако клиентът има такова изискване.
Възможност за настаняване на гостите в хотела при по – продължително. Лектори, обучители, презентатори, ръководители на компанията – всички те могат да бъдат настанени в хотела. Така не се налага участниците да търсят място за престой, а всичко се провежда на едно място.
Изборът на бизнес хотел за провеждане на фирмено събитие или конференция спестява време и финансови ресурси. Възможността на хотела да посрещне всички изисквания на клиентите им предоставя много повече време за релакс и изпипване на съдържанието на събитието.

Свързани