Две коледни изкушения от Natura Bisse

1
185
Добави коментар
eventA
eventA

През тези толкова специални празнични дни за нас е важно кожата ни да сияе и да изразява вътрешната хармония, която сме постигнали благодарение на близките си хора. Именно затова екипът на Natura Bissе подготви два великолепни комплекта с най-луксозните продукти на марката – идеалният подарък за нас или за нашите близки. За да  изненадаме околните и да бъдем в центъра на вниманието на всяко празненство.

Първият ексклузивен коледен сет съдържа два продукта от DIAMOND COLLECTION, най-емблематичната линия на Natura Bisse. Осигурява невероятни резултати – видимо подмладена и озарена кожа. Комплектът включва:

DIAMOND CREAM. Луксозно, иновативно, пълно антиейдж решение с лек лавандулов аромат и висока концентрация на активни съставки, идеални за нормална и суха кожа. Поправя щетите, нанесени на кожата ни, възстановявайки нейната красота.
DIAMOND EXTREME EYE. Крем за околоочния контур с повдигащ ефект. Хидратира, възстановява и намалява бръчките, като същевременно озарява погледа и възстановява младежкия вид на кожата.

Вторият коледен комплект на Natura Bisse е антиейдж стягаща терапия за кожата – за да възвърне жизнеността и сиянието си. Уникалната формула на продуктите от ESSENTIAL SHOCK INTENSE LINE SET действа и на най-дълбокия слой на кожата, подобрявайки нейната еластичност и плътност. Комплектът включва:

ESSENTIAL SHOCK INTENSE CREAM. Ускорява производството на колаген в кожата и намалява ефектите на хормоналните колебания. Кремът подхранва и ревитализира кожата, като същевременно намалява бръчките.
ESSENTIAL SHOCK INTENSE EYE & LIP. Продукт с изключително богата текстура, създаден специално за околоочния контур и устните, който забавя процеса на стареене на кожата.

За повече информация относно условията за закупуване, свържете се с Natura Bisse България на телефон 0884 217 903 или [email protected]. Коледната кампания е активна до изчерпване на количествата.