Фирмени обучения

1
146
Добави коментар
pochivkabg.net
pochivkabg.net

Като една от най-напредничавите компании за тиймбилдинги, искаме да ви представим и нашето звено за Обучение на персонал. Learning Adventures са изключителни професионалисти в областта си и имаме удоволствието да работим с тях за разработването на нови тиймбилдинг програми. Благодарение на тяхната великолепна помощ тиймбилдингите, които предлагаме са качествени, интересни и най-важното – полезни за нашите клиенти. 

Запознайте се с изпълнителният директор на Learning Adventures – Ира Кеткин.

Ирина Кеткин
консултант развитие и обучение
в Learning Adventures

Ирина Кеткин е експерт в областта на обучението и развитието (Learning and Development), с над 8-годишен опит в дизайн, водене и фасилитиране, и оценка на стратегически L&D инициативи. Работила е с международни компании в Европа, Северна Америка и Азия.

Нейната сила се крие в развитието на лидери и екипи, бизнес коучинг, обучение за личностно развитие и развитие на лидери, продуциране на видео клипове в обучителни цели, създаване на онлайн и курсове на живо, фасилитиране, екипна динамика и много други. 

През годините Ирина е провела стотици обучения за личностни умения и обучила над 1000 човека, а също така е работила с редица мениджъри и лидери на различни нива в организациите.