Албена Вулева взе най-тежкото решение в живота си

1
273
Добави коментар
slavchev
slavchev

Подвизаващата се в Къщата на „Биг Брадър“ Албена Вулева е силно разочарована от мъжете. Устатата бивша водеща е обезверена и казва, че в днешно време любовта и романтиката са напълно изчезнали.

Не е тайна, че последният мъж в живота на Вулева е фитнес инструкторът Недик Недев. Двамата бяха двойка повече от едно десетилетие. Бившият на Албена обаче вече има нова жена, докато тя продължава да си митарства като мома.

Сигнално-жълтата журналистка била ядосана, че е посветила на Недик най-хубавите си години и не вярвала, че в живота й ще се появи друга любов, издават хора от обкръжението й.

Щерката на колоритната Людмила Захажаева вече е прехвърлила 40-те, но биологичният й часовник така не събужда у нея майчини чувства. „Не желая да създам семейство и да имам деца. Аз съм съвсем различен тип. Вълнуват ме други неща. Много жени имат деца, защото трябва да го направят, а след това се превръщат в едни изневреви майки, каквато аз никога не искам да бъда“, откровена е Албена.

След раздялата с Недик тя не бърза да се впуска в нова връзка, защото се опасява, че отново ще се разочарова. Заради лошата и слава и тежкия й характер все по-малко хора се осмеляват да се борят за сърцето й. Тя от своя страна трудно допуска непознати в интимния си свят, пише „Уикенд“.

марица

loading…

Свързани