Формата на женските крака разкрива необикновени неща за притежателката им

1
148
Добави коментар
slavchev
slavchev

Едва ли има някой, който може да отрече, че често пъти мъжете изпиват с поглед жените. Да си признаем и дамите често оглеждат конкуренцията. Но да се върнем на мъжкото внимание върху женския пол.
Оказа се, че силният пол най-често оглежда краката на жената, с която иска да има вземане-даване.
Всичко това си има съвсем нормално психологическо и физиологическо обяснение.

Тайната се крие във физиологията. Оказа се, че има тясна взаимовръзка между човешкото тяло и неговите хормонални нива.
Излиза, че женските крака се делят на четири типа, а формата им разкрива много за притежателката си.
Ето и четирите типа женски крака.

Дами, открийте своята форма и научете неподозирани неща за себе си. А вие господа преценете в коя категория попада жената, на която сте хвърлили око и вижте какво още може да научите за еня.

Форма А

Краката не се затварят само на няколко местя – между глезените и средата на тялото. Смята се, че жените с този тип крака се чувстват най-удобно в отношенията си. Те са забележителни поради тяхната нежност и деликатност. Те предоставят лидерство в отношенията си на половинката поради тяхната срамежливост и плахост. Но това точно и това е един от проблемите на тези жени – водят се, но бързо се уморяват от рутината. Затова мъже, ако имате жена с такива крака, то бъдете много активни на лично ниво.
Форма В

Краката са в контакт само в глезените. Тези жени са отворени за нови преживявания. Винаги са различни, те „владеят“ играта. Пословични са със своята смелост и активност. Жените с такъв тип крака винаги искат да имат лидерското място в отношенията с мъжа до себе си. Но тази прекомерна им нужда да доминират плаши много мъже.
Форма C

Краката се допират в бедрата, но не и под глезените. Жените с тази форма на краката в една връзка са нежни, чувствителни и романтични. Но колкото и милички да ви се струват, то знайте, че те наистина са тигрици, обичащи тръпката. Те са енергични и темпераментни.
Формат D

Това е и най-често срещаната форма на краката. В романтична връзка една жена с подобна фигура е естествена, но не показва много фантастика. Всичко е „както трябва“. Тя не обича да експериментира в леглото, предпочита доказаните секс пози. Но ако половинката й иска нещо ново тя винаги ще се пробва… но само заради него.

Източник: jenata.blitz.bg

loading…