Напусна ни юристът и общински съветник Евгений Мосинов

1
139
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

В навечерието на Никулден внезапно почина известният бургаски юрист и общински съветник Евгений Мосинов. Видният бургаски политик е издъхнал тази сутрин в кантората си.

Евгений Мосинов бе един от най-активните местни политици. През 2015-а година той се кандидатира за кмет на Бургас, издигнат от БСП. Макар да не успя да се пребори за поста, той зае също толкова значимата роля на водач на групата на партията в Общински съвет, вземайки активно участие в работата на комисиите, в които участваше, както и в заседанията на местния парламент.

Своите съболезнования към семейството и близките на Мосинов изказа и кметът Димитър Николов. “Заедно с вас скърбя за тежката загуба на един от най-умните мъже, които познавах, и един от най-добрите юристи в Бургас. С широтата на възгледите, с баланса между крайните мнения, с диалогичността си той намираше път към умовете и сърцата на хората. Пред паметта му – дълбок поклон!”, написа градоначалникът.

Екипът на Информационен сайт “PoligrafF” изказва своите искрени съболезнования към семейството и близките на Евгений Мосинов. Поклон пред паметта му!