Нов ритуал за красота с New Age Mimosa-BIOBAZA

1
127
Добави коментар
svetla58
svetla58

“Огледалце, огледалце на стената, кажи, коя е най-красива на земята? И огледалото отговаряло: – Ти, царице, на света си първата по красота.”

Из приказката Снежанка

Красотата е безценен дар от природата, но красотата е и отговорност. Модерната жена цени своя дар и знае, че ежедневните грижи днес ще запазят красотата й за утре. Като нежно цвете, което разцъфва след много внимание, точното количество слънце, вода и полезни съставки.

 

Лъскава и плътна коса, сияйна и гладка кожа, атлетична и стегната фигура и най-важното усмиквата на жена, която се харесва в огледалото. И дори да не е първата по красота на света, тя обича и обгрижва себе си. Всичко започва рано сутрин, с алармата за новия ден и приключва вечер преди лягане….или поне приключват нашите грижи, защото сънят е важна и полезна съставка за красота.

В търсене на нов ритуал за красота, beauty екипът на eMODNO откри продукт, който с нежност почиства лицето от грим и нечистотии. Изцяло натуралните съставки (96% натурален състав) на мицеларно олио New age Mimosa на марката BIOBAZA, като с магическа пръчка разтваря изцяло дори водоустойчивия макиаж и оставя кожата гладка, сияйна, безупречно чиста и хидратирана.

 

За всяка дама с чувствителна и деликатна кожа е неписано правило да използва изцяло натурална козметика, която не е агресивна, която е без парабени, без изкуствени аромати и оцветители. Мицеларното олио New age Mimosa е с иноваривна формула, която не причинява раздразнения, успокоява и подхранва. Екстракт от мимоза, бадемово масло, рициново масло и маслиново масло са съставките, които обгрижват кожата на лицето ви по най-добрия начин.

New age Mimosa на BIOBAZA е незаменим продукт, който ден след ден ще осигурява нежно почистване и натурална грижа за кожата на лицето.

Кавам се Надя Василева (38г), партньор в сайта www.emodno.com и от две седмици тествам мицеларното олио New age Mimosa. В продължение на година използвах като основно средство за почистване мицеларна вода. Бях доволна от резултатите, въпреки, че доста често спиралата не можеше да се почисти изцяло и прибягвах до измиване с пяна. Търкането на очите с тампони, напоени с мицеларната вода, причиняваше зачервяване на тази така деликатна зона. След дългата употреба забелязах и изсушаване на кожата около очите. Мигновенно взех решението да търся нов ритуал за почистване на лицето. Не познавах силата на мицеларното олио и мощните мицели, които са предназначени за дълбоко почистване и лесно сваляне на грима. За първи път разбрах за ефективността на олиото от гримьор, който горещо ми препоръча ежедневната употребата на продукта. Понастоящем ползвам мицеларното олио New age Mimosa – BIOBAZA сутрин и вечер, обожавам нежната консистенция и фин аромат, а кожата на лицето ми е безупречно чиста и сияйна. Подарете си тази грижа, изберете този нов ритуал за красота.

Мицеларно олио New age Mimosa – BIOBAZA може да бъде поръчано онлайн от www.verdemivida.com. 

 

Tags:
beauty ревю, BIOBAZA, New age Mimosa мицеларно олио, New age Mimosa-BIOBAZA, verdemivida, грижа за кожата, козметика лице, мицеларно олио, почистване на лице, ритуал за красота, съвети за красота