Ново поколение почистваща грижа за лицето

1
102
Добави коментар
svetla58
svetla58

Всички дами знаем, че грижата за лицето е основната, която трябва да полагаме, за да съхраним красотата и свежестта на кожата си за по-дълго.
За съжаление живeем във времена, в които въздухът, водата и почвата, а респективно храните и напитките, които консумираме ежедневно, са толкова замърсени и химически пренатоварени, че всичко това неминуемо оказва неблагоприятно влияние върху вътрешното и външното здраве на нашето тяло.

Днес трябва да полагаме много повече грижи за външния си вид, откогато и да било. За да бъде наистина красива една жена, времето което трябва да отдели за себе си е толкова много, че често се случва да пренебрегнем едно, за да успеем да се погрижим за друго. Ако сме определили дадено време за грижа за кожата на лицето, зъбите и косата, много често се случва така, че да пренебрегнем кола-маската или педикюра… Моля ви, не се стряскайте – време за всичко намират само онези, които нямат семейство или постоянна работа, а добронамерени спонсори, които влагат основно в поддръжката на една такава кукла.

Затова козметичната индустрия се развива стремглаво и с шеметни темпове, за да успява ежедневно да отговори на нуждите на забързаната и работеща жена. Нейните обороти са точно толкова бързи, колкото и скоростта, с която на пазара излизат нови и нови продукти за грижа за лицето.

Днес насочваме вниманието ви към един иновативен и уникален продукт, който, убедени сме, ще стане част от козметичния ви несесер, а работата с него ще заеме фундамента на ежедневната ви рутина.

Говорим за почистващите звукови четки FOREO. Те са изработени от хипоалергенен непорьозен силикон, който гарантира високо ниво на хигиена. Повече от 8000 звукови импулса в минута и уникалният дизайн са гаранция за дълбоко и щадящо почистване на кожата. След всяка употреба лицето ви ще бъде по-чисто, по-гладко и по-лъчезарно.

Стандартът за качество и красота отговаря абсолютно на този, който марката е издигнала, така че говорим за продукт от най-висок левъл като качество и функционалност.

Всички използваме четки за лице, с които няколко пъти в седмицата почистваме кожата си вечер преди сън, за да премахнем всякакви натрупани нечистотии. Навиците се изграждат с времето и остават за постоянно, особено когато видим и усетим качествените резултати.

Идва ред, обаче, на една революционната система за почистване на лицето FOREO LUNA™, която тази шведска фирма разработва през 2013 година.

Можете да избирате от широка гама продукти. Основната версия FOREO LUNA се допълва например от FOREO LUNA 2 с anti-aging ефект, компактната FOREO LUNA mini 2, тази за пътуване LUNA go или най малката LUNA play, FOREO LUNA™ 2 Professional, 2 for Men, UFO, Foto. Популярни са и четката за зъби FOREO ISSA и уредът за масаж около очите FOREO IRIS.
Продуктите FOREO са подходящи за различни типове кожа и са достъпни в много цветови и игриви варианти.

Електрическата четка за почистване FOREO Luna™ Play Plus напълно ще избави вашата кожа от нечистотии, себум и мъртвите кожни клетки. Тя почиства порите в дълбочина, нежно масажира лицето, оставя кожата гладка и свежа и отстранява остатъците от грим. Единственото, което трябва да направите е да навлажните лицето си и да нанесете почистващия продукт. Леко масажирайте лицето и изплакнете.