Спечелете Sony Playstation 4, ваучери по 100 лв. и bluetooth колонки

1
362
Добави коментар
pgp

Коледен късмет си изтегли, забавлявай се и спечели 1 х Конзола Sony Playstation 4 + Игра FIFA 19 3 x Ваучер от grabo.bg на стойност 100лв 5 х Bluetooth колонка Участието в Играта е безплатно. Всеки участник има право да участва еднократно в рамките на периода на провеждане на играта.

Участието в Играта се осъществява, като потребител, посетил сайта http://info.netinfocompany.bg/xmas2018, въведе имена, мобилен телефон или имейл за връзка с него във формата за участие.

Участникът доброволно предоставя на Организатора на Играта личните си данни за обработване за целите на Играта, по-конкретно – за целите на идентификация на участвалите в Играта лица, записване на същите, както и за целите на идентификация на победителите в Играта и осъществяване на връзка с тях по повод на връчване на спечелените от тях награди. За избягване на всяко съмнение, събираните за целите на организиране и провеждане на Играта лични данни на участниците ще бъдат надлежно изтрити от Нет Инфо след приключване на Играта и изтегляне на печелившите в нея участници, т.е. личните данни следва да бъдат премахнати от всички системи и сървъри на Нет Инфо най-късно на 1 февруари 2019 г. Единствено, данните на спечелилите участници ще бъдат запазени за целите на счетоводна и данъчна отчетност в законоустановените за това срокове.