Спечелете дрон, Kindle, топли комплекти и сладки комплекти от вафли Боровец

1
282
Добави коментар
pgp

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните:

– Голяма награда Дрон – 3 броя; – Електронен четец Kindle – 5 броя; – Комплект шал и ръкавици – 33 броя ; – Комплект „Сладки награди“ – 33 броя ;

Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни.

Тук посочените награди – електронен четец Kindle и Дрон са с пазарна стойност над 30 лева и спечелилите участници имат ангажимент, описан в т. 9.7. от настоящите правила.

За да участва в Играта всеки Участник трябва да посети страницата www.sladkakoleda.com и да кликне върху бутона „Участвай“. След като Участникът отиде на страницата на Играта трябва с натискане (клик) върху някой от 12-те подаръка под елхата да открие сладката изненада. Участникът има право на 3 (три) клика (опита). Ако в рамките на трите опита Участникът не е успял да открие сладката изненада, има възможност да получи още три опита, като за целта следва да сподели играта във Facebook или да отговори на някой от появилите се въпроси.