Добре дошли в Портал 7

2
120
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

С гордост ви представяме напълно обновената версия на сайта ни, както и добавените функционалности.  Тук, скъпи потребители ще се постараем да има интересни публикации и полезнаи нформация, която може да е във ваша полза.

Във тази нова версия ще се фокусираме освен върху интересното съдържание, което ще виждат нашите потребители, но и върху онлайн присъствието на бизнеса.

Освен SEO специалистите на дадена компания, могат да се включват и тези, които сами правят всичко за своя бизнес, като ще могат да публикуват уникални статии с до 2 линка в нея, да публикуват безплатна рекламна обява,  обяви за предлагане на работа.

Добавили сме и удобна бизнес директория в която можете да добавите вашия бизнес със описание, местоположение и други.

Уебсайта е в процес на разработка, проади което  е възможно да виждате текстове / бутони изписани на английски.

Домейна е с добър запазен PR, както и съществува от около 6 години, без наказания!

Което означава, че вашите публикации ще носят освен чист поток от потребители, но и положителен ефект за SEO оптимизацията на вашият сайт. Разбира се това означава, че ще има някои основни правила с оглед на този фактор.

1. Публикациите, които ще бъдат приемани, трябва да са минимум с 90 процента уникалност. Като добрият правопис е задължителен. Тоест трябва да си проверявате и редактирате текста преди публикуване.

2. Позволеният брой линкове във една публикация ще  бъде 2 линка, като линковете ще са DoFollow.

3.  Всички обяви, могат да бъдат презентация на ваши продукти или удлуги, но те също трябва да бъдат с уникално съдържание ( под уникално имаме в предвид, самото съдържание ( заглавие и текст на обявата ) да не се повтаря с такова в други сайтове за обяви ). Количеството обяви са ограничени, все пак това не е сайт за обяви.

5. Бизнес публикациите, също трябва да съдържат уникално съдържание ( т.е., заглавие и  текст, които да не се повтарят в други сайтове ).

Всички тези изисквания, не са просто прищявки, а са създадени с цел изграждането на една качествена директория, която ще е в помощ за вашия бизнес.

Ние от своя страна, ще съблюдаваме спазването на тези правила, както и ще премахваме злоупотребилите потребители.

За момента публикуването на статии е в статут: Guest, което означава, че е безплатно.

Добавянето на бизнес информация, и обяви също е безплатно. Във бизнес директорията линковете ще са NoFollow.

За DoFollow линкове във статия, бизнес директорията, футър зона или страничен панел,  се обърнете към админа на сайта: [email protected]

За автора

Портал 7

https://portal7.info/