Лечебният поток Heilstrom | Езотерика и Битие

2
242
Добави коментар
Krasimir_Kurtev
Krasimir_Kurtev

 

Лечебният поток (от немски Heilstrom) е метод чрез който се хармонизира здравословното състояние на хора попаднали в капана на различни болести.

Лечебният поток-Божията вълна

От две години прилагам система за хармонизиране здравословното състояние на човекът. Вече имам готови и тествани проекти, които дадоха много успешни резултати. Хармонизирането чрез “Лечебния поток” – (“Heilstrom”) не се базира на мантри, лечение чрез ръце, религия и прочие, и прочие. Това не е иновация, напротив. Бруно Грьонинг поставя началото на „Heilstrom“ – Жизненият ток от Божествения извор на сила.

След дълги и задълбочени проучвания в сърцевината на свещените писания установих, че методите на изцеление са ни дадени, описани както в Библия, така и в Коран. Тъй като всичко що касае здравето е възбранено за лица без медицинска легитимност само споделям, а не рекламирам тази си дейност. По тази причина, моля да се счита за хармонизиране, а не за лечение.

Бруно Грьонинг счита за здравословно естественото състояние на всички живи същества и твърди, че човек може да поддържа здравето си и да се излекува от болестта чрез усвояване на Божествена жизнена сила, която той именува “Heilstrom”, което се превежда на английски като ” Wave “или” Healing Stream “.

Heilstrom – Да презаредим батерията си

Основателят на  Heilstrom/ Хайлсторм – Бруно Грьонинг описва, че лечебният поток  е вид зарядно, което налага да се презареди батерията – човешкият организъм. На пръв прочит може би изглежда смехотворно или нелепо, ала съжденията дават зелена светлина на това твърдение.

Тъй като на Земята не съществува нещо вечно съвсем логично е да се презарежда. Всичко е животворно, когато презареди. Растителността се презарежда чрез зарядните устройства, като вода и слънчеви лъчи. Нашият човешки организъм представлява една батерия, която с времето се износва. Колкото повече се храним неправилно, колкото повече сме подложени на стрес от динамичният ни живот, толкова повече батерията ни се разрежда, а това води до различни заболявания.

Често троснато или от отчаяние казваме – „Батерията ми падна, сега трябва да чакам да се зареди“. И съответно попадаме в тупик. Докато чакаме в задънената улица от нашето нехайство, имунната защита вече е разходвала всичките си сили да защити тялото ни от нахлуващи атаки срещу нашето здраве и болестите ни навестяват. За жалост не винаги медикаментите ни изваждат от една или друга болест.

Ето защо разработих метод за Хармонизиране чрез “Лечебния поток”. Това не означава, че трябва да чакаме Бог да ни помогне, както се казва в мъдрата поговорка:“Бог помага, ала в кошара не вкарва“. Убеден съм, че и Heilstrom/ Хайлсторм ще се възприеме като поредната шарлатания и все пак се замислете.

Бруно Грьонинг пише: „Дълг на всеки човек е да поддържа тялото си в ред. Обаче всяка отрицателна мисъл, всяка лоша дума и постъпка навреждат на тялото. явлението Regelungen с примера за една замърсена кана за мляко. Той пита какво следва да се направи, когато вкиснатото, вмирисано мляко трябва да се замени с ново. Отговорът е ясен:  Първо трябва да се излее разваленото, после да се почисти каната. Съвсем същото в преносен смисъл е при човека. Ако приемем, че тялото е каната, болестта – вкиснатото, а здравето – хубавото мляко, то тогава човек първо в мислите си трябва да се отдели от болестта – да излее разваленото мляко. След това тялото бива почистено от “мръсотията” на болестта – това са Regelungen. Едва в изчистения съд може да се налее прясното мляко – здравето навлиза в човека.“

Как да си помогнем с Лечебният поток (Heilstrom/ Хайлсторм)?

Лечебният поток се базира на определени леки упражнения и масажи, които ще извършвате сами. Същите раздвижват застоялостта на важни клетки в организмът ни, минерали и кристали прочистват фините канали и отваряйки пътят през който ще премине Лечебният поток, последният се активира от определени библейски псалми. Оздравителният ефект е поразителен.

„Допирането една в друга на ръцете предизвиква, според схващането на Бруно Грьонинг, късо съединение на жизнения ток в горната част на тялото, допирането на краката или пък кръстосването им води до същата неприятност в долната му част. Който прави по навик такива грешки, би могъл, погледнато в по-далечна перспектива, да си навлече доста неприятни болести.“ – споделя Курт Трампер в своята книга „Великият обрат“.

Някой ще попита – „За колко време ще оздравея?“, отговорът ми е следният: Колкото повече Вашата батерия е изтощена, толкова по-дълго време ще се наложи да се хармонизирате. Хармонизирането чрез Лечебният поток не е тайнство, разбира се, ала няма да го предоставя като цялостна структура, защото моята горчива опитност не веднъж е дала „храна“ на разни спекуланти…

При желание и интерес може да ме потърсите на следните мобилни: 0897 339585 или на 0879381943.

С особено уважение и почит, Ваш Красимир Куртев!