Малки сезонни трикове срещу пропускане на ботушит

1
132
Добави коментар
clashbade
clashbade

Всяка дама иска да се чувства комфортно и сухо със своите ботуши през зимата, а това е напълно постижимо
 

Ако миналата година по това време сте се сдобили с нови дамски ботуши, вероятно нямате търпение да ги носите и тази зима. Разбира се, че винаги може да инвестирате в нов чифт, но и за тях тези малки трикове ще са полезни, когато навън е влажно или вали сняг.
 

Ето как да избегнете пропускане и да опазите краката си сухи:
 

Специален спрей за ботуши

Ако не сте избрали естествена кожа, те трябва да бъдат добре подсигурени, за да се чувствате максимално комфортно през студените месеци. Козметиката за обувки съвсем не е каприз, а абсолютна необходимост. По този начин удължавате живота им и се радвате на удоволствието при употреба.
 

Посетете любимия си сайт или специализиран магазин, където след консултация може да получите съвет какъв спрей да си закупите. Има препарати, които са подходящи и за велурените ботуши. Напръскайте от разстоянието, което е указано на опаковката и оставете да попие. Следвайте инструкциите в описанието и бъдете спокойни, че сте взели нужните мерки.
 

Ще ви трябва парафинова свещ, която няма цвят. С нея може да натъркате по ръбовете на ботуша, като наблегнете на местата, откъдето е възможно да се просмука вода. Следващата стъпка е да нагреете участъците със сешоар, за да се образува защитен слой, предпазващ ви от неприятни последствия.
 

Още от времето на бабите ни този метод е спасявал положението, колкото и да не е модерен днес. Ако трябва да предприемете спешни действия, виждайки, че навън дъждът не секва, просто обуйте найлонови торбички. Може да ги заместите и с прозрачно фолио, което използваме в домакинството.
 

Дори да се стигне до пропускане на влага, бързо може да отскочите до близкия супермаркет, където да си вземете нови чорапи и торбички. Това е вариант, който бихте могли да приложите по всяко време и независимо от липсата на подготовка.
 

За околните тайната ви ще си остане забулена и никой няма да разбере хитростта, с която сте си гарантирали удобство в точния момент.
 

Дизайнерите на обувки съветват, независимо от бюджета си, да се стремим да залагаме на качествената изработка, доколкото ни позволяват средствата. Марката не винаги е определяща за това, но понякога е добър ориентир, както и рейтингът на сайта, отношението към клиентите и отзивите за търговците. За зимните ботуши тези детайли са от съществено значение, защото те са важни и за нашето здраве. 
 

Бутик Арена предлага за вас качествени, красиви и удобни дамски ботуши есен-зима 2018 – бъдете винаги неотразима!