Николай Бареков изригна: Далавери за милиони върти Каракачанов!(Виж още)

1
224
Добави коментар
slavchev
slavchev

Николай Бареков отново разтърси мрежата с поредната доза разкрития за политиците

Николай Бареков разкри далаверите на вицепремиера Красимир Каракачанов. Евродепутатът направо го обвини за шашми в размер на 30 милиона лева.

Коментарът му бе придружен със снимка на статия за Каракачанов във вестник „Труд“, озаглавена „Казах на Борисов за лъжите на Скопие“. Ето какво написа Николай Бареков:

„Отчаян пиар ход. Вече завлича и ментора си Борисов на дъното със себе си. Далавери за над 30 милиона лева на Каракачанов с храната на войниците.

Продажба на черно на българско гражданство от ДАБЧ под контрола на ВМРО. Арести. Прокурорите му тропат на вратата, а той тръгнал с Македония да се занимава.

Защо мълча, когато неговото правителство официално призна “северномакедонска нация и език”? На всичкото отгоре същата първа страница информира, че армията се е стопила под 20 хиляди, липсват 6 хиляди войници.

Масово напускат, за да станат тираджии.

ОСТАВКА! Каракачанов се е превърнал в мишена номер едно без да го осъзнава, заслепен от лакомия, алчност и наглост. Чадърът му от ДПС, ГЕРБ и ДС скоро ще падне.

Да крадеш от храната на войничетата и да продаваш на черно българско гражданство, да осребряваш и българщината – падението в тинята за един патрЕот“, гневи се Николай Бареков, относно информацията във вестник „Труд“.

Източник: www.kliuki.bg

loading…

Свързани