Хороскоп за днес – 14 декември :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
181
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Ето хороскопа за днес, петък – 14 декември 2018 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Притеснителен и рисков ден не толкова за вас, колкото за близките и за хората, с които ще имате работа и ще трябва да вършите нещо важно. Нечие отсъствие ще стовари повече отговорности на гърба ви, а парите после ще се делят. Лесно се отива към конфликти и скандали. Пазете се от първосигналната си реакция и поведение. Влезте в положението на другия и бъдете сигурни, че все някога жестовете ще ви се върнат. Тази вечер е добре да си признаем греховете и да изчистим съмненията, които имаме един към друг.

Телец 21 Апр – 21 Май

Каквото си пожелаете до обед ще се сбъдне. Счупеното е знак за наближаваща раздяла. Ще получите покани за пътуване и гостувания. На близките няма да им хареса. Вероятни са конфликти. Денят е благоприятен за пътуване, преместване и командировки. Уточнете позициите си, направете жестовете, които някой очаква от вас и си признайте прегрешенията. Другият вече е информиран, а така затваряте устата на клюката. До утре на обед може да намерите нужните лекарства или сами да си направите някои от тях.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Денят започва с провокации и тенденция към скандали. Трудно ще спестявате неприятните забележки и реплики както у дома, така и на работното място. Някъде може да се стигне до остри конфликти и сблъсъци на интереси, след което единият ще си тръгне. Втората половина на деня ще използвате за извинения и сдобряване, но горчивината ще остане, а някой и кръвното може да качи. Родените във втората декада може да имат и проблеми с храна и напитки. Внимавайте, в този ден както казват лекарите „дозата прави отровата”.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден на забележки и критика към вас и дейноста ви отправени от различни хора и на различни места. Вместо да се ядосвате, приемете думите като приятелски и градивен съвет, постарайте се повече, направете това, което се очаква от вас и ще получите награди, за които дори не сте си мечтали. Тази вечер и в любовта няма да се разминете, ще стопите иистанициите и ще привлечете точните партньори. Утре ще се събудите с прекрасни идеи и хрумвания, които ще помогнат да се справите с професионалните проблеми. Вдигате нивото.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Колкото по-малко говорите и коментирате, толкова по-добре ще се чуствате в този ден. Пътувайте, изживейте някакво приключение, природата ще ви зареди. До обед не приемайте да водите важни преговори. Градусът на напрежението ескалира, може да се направят ненужни забележки и да се загубят позиции. Следобед ще се действа много по-дипломатично и тактично, ще се предложат приемливи варианти и ще се стигне до споразумение. Приберете се с усмивка и подарък, особено ако и у дома трябва да стопите ледовете.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Ден на недоразумения и открити провокации. До обед скандалите не ви мърдат. Проявявате и излишна алергичност и непоносимост към действията и думите на околните. Конфликтите на работното място ще навредят на всички. Здравето е нестабилно, може да се очакват проблеми с грипа и всякакъв тип алергичности. Трудно ще се измъкнете от засадите, които животът ви поставя по пътя. Следобед е време за пречистване, прошка и признание на греховете. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко негативно.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Започвайте само такава работа, с която ще се справите до вечерта. Дълготрайните проекти ще зациклят и ще бъдат приети на нож от тези, които трябва да се грижат и да ги придвижват напред. Колегите са изнервени, напрежнието и у дома нараства. Да се внимава с храната, да не се пресоляват нещата на работното място и у дома. Следобед навлизаме в период на биохимични трансформации. В организма ни се включват фините енергии. Даваме си сметка кого сме наранили и ощетили и опитваме да се коригираме.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Като добър психолог днес ще погалите един, ще похвалите друг, а трети ще поощрите финансово и така ще избегнете конфликтите, от които другите трудно ще се спасят. Ще извлечете ползи и от проблемите на работното място. На рамото ви ще плачат тези, които искате да привлечете за съюз, работа или любов. Ще ви хрумват чудесни идеи, ще имате повече последователи отколкото очаквате и до утре на обед ще постигнете повече от предвиденото. Днес може да се намери или направи лекарство за всяка болка.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Тежък и рисков ден. Предстоят битки, някои от които подмолни, а други повече агресивни и безапелационни. Ще ви бъдат поставени тежки условия. Не започвайте нова работа и дейност, особено ако ще разчитате на тях в бъдеще. Приключете бързо с ангажиментите и вечерта се приберете навреме. Пазете се от зарази, четете срока на годност на храните, които купувате. Днес и клюката неприятно ще ви засегне. Вечерта ще има разправии и сълзи. Ако чувствате неразположение доставете си нужното лекарство.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Денят отпушва проблемите между родители и деца. Натрупаното неудовлетворение по един или друг повод рекушира в отношенията с близки и колеги. Клюката налива масло в огъня. Внимавайте къде оставяте важни документи и бележки. Каквото кажете и обещаете ще трябва да изпълните, затова не бъдете многословни и не се „бийте в гърдите”. Следобед навлизаме в деня на феникса. Възраждат се стари отношения, може да ви се обадят с предложение от старата ви работа, а и стар приятел ще ви извади от състоянието на зацикляне.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Днес всички реагираме много чувствително на забележки и критика и на всичко случващото се наоколо. Внимавайте и не провокирайте близки и колеги. Колкото по-малко коментирате отношнията си, толкова по-добре. Не давайте непоискани съвети и не лъжете, дори и благородно. Всичко, което кажем днес, дори и да е лъжа ще се превърне в истина и ще се реализира в живота. Ден за пътувания и командировки. Някой ще се премести и ще остави зад гърба си стария си начин на живот и отношенията, които не е могъл да разреши.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Денят помага да разчупите обвивката, да направите промените, за които все не са достигали сили. Емоциите придобиват разрушителна сила. Луна Марс и Нептун от вашия знак сключват пречупващи аспекти със Слънце и Юпитер от Стрелец. Интересите ви ще се сблъскат с тези на родители, учители, шефове и капацитети, с които до момента сте се съобразявали. С пълна сила проявявате алергичност и непоносимост и към някои храни или лекраства. Направо се изприщвате от напрежение и може да реагирате първосигнално.