Полицията издирва шефа на КАТ Казанлък

1
115
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Полицията издирва шефа на КАТ Казанлък. 44-годишният мъж от казанлъшкото с. Бузовград е в неизвестност от сряда следобед. Обявен е за издирване от ГД “Национална полиция” в четвъртък.

Тодор Николов е видян за последно да пътува с личния си автомобил в посока язовир Копринка и обратно. Това се е случило в сряда. Оттогава няма и следа от него, а телефоните му са изключени. Сигналът за изчезването на Николов подала сестра му, с която живеят в една къща. Тя видяла ключовете му на вратата и се притеснила.

”Допълнително притеснение води и фактът, че липсва служебното му оръжие от касата му. От момента, в който ми е докладвано, съм разпоредил да бъде сформиран щаб, който да проведе издирвателни мероприятия, за да бъде установено местонахождението на колегата. Към настоящия момент нямам положителен резултат по отношение на издирвателните мероприятия”, коментира директорът на ОДМВР Стара Загора – главен комисар Георги Хаджиев, предава БНТ. 

От полицията апелират хората, които имат информация за него, могат да я съобщят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.