Ботуши над коляното – как да ги комбинираме с облеклото

3
289
Добави коментар
seoslav
seoslav

Сезонът на елегантните ботуши над коляното е в разгара си, важно е само да ги комбинираме добре

 

Дамските ботуши над коляното властват на модните подиуми през този сезон. Важно е само да подходим внимателно при комбинирането им с облеклото в ежедневието или при вечерно събитие. Сред актуалните модели са не само класически варианти, но и по-цветните и нестандартни идеи.  

Правило си остава обаче, че те подхождат на по-фина и елегантна фигура, а особено предимство имат по-стройните дами с изящни крака. Всяка от нас обаче би могла да получи търсения ефект, ако знае как да ги съчетае с дрехите си.

 

На делова среща

Високите ботуши, които покриват коляното, не са забранени на делова среща. Ако поводът е такъв, трябва да изберем рокля или пола, която не ги покрива, а самите ботуши е за предпочитане да бъдат на ток. Така ще изглеждаме няколко сантиметра по-високи и визията ни ще бъде без забележки.

 

Официална проява

Дори да не сме в духа на строгия дрескод, официалният тоалет е задължителен и отново ботушите над коляното биха могли да бъдат перфектното решение. Тук е допустимо те да бъдат и с по-ниска подметка, стига костюмът или роклята, която сме избрали, да се хармонизират добре.

 

Закачлив аутфит

Кожената пола би била отличен избор, особено е по-къса, за да може да разкрие красотата на ботушите, с които сме я съчетали. Аутфитът може да бъде допълнен от ефектен шал, а с цветовете може да бъдат по-разкрепостени. Излизаме да се забавляваме и да печелим ухажори все пак!

 

Плетена рокля тип пуловер

Комбинация, която е не само топла, но и изключително женствена. Вместо с плътен клин, може да носим такъв тип плетена рокля в ежедневието си с ботуши над коляното. Решение, което ще ни гарантира множество комплименти.

 

Атрактивна и дръзка

Ето тук пристигат цветните варианти, с които няма как да останем незабелязани. Може би винаги сте смятали, че зимата се носи само черно, бежово и сиво. Забравете за тези предразсъдъци! Проверете офертите в любимите си магазини и изменете на скуката – изберете розово, жълто или червено за новите си покупки и ги превърнете в атрактивен акцент от облеклото си.

 

Дънките са идеално допълнение в случая, но можете да направите и по-дръзки, включвайки интересни модели рокли, поли или поли-панталони. Всичко зависи от предпочитанията ви и склонността ви да рискувате да бъдете различна. Все пак, не забравяйте, че балансът не е за подценяване и не бива да прекалявате със смесването на наситените тонове.