Мис Филипини беше избрана за Мис Вселена за 2018 г. :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят,…

1
141
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Мис Филипини – 24-годишната Катриона Грей, бе коронована за Мис Вселена днес на конкурса за красота в тайландската столица Банкок, предадоха световните агенции.

Катриона Грей е филипинка от австралийски произход. Тя е телевизионна водеща, певица и манекенка.

На въпроса кой е най-важният урок, който е научила в живота си, Грей отвърна, че се е научила да бъде благодарна и да се стреми към красота, докато преподавала на деца в неравностойно положение в предградията на Манила. Отначало журито огласи имената на всички претендентки за короната, след това отся 20 от най-отличилите се красавици, а накрая избра финалната тройка.

Втора след Грей се класира 24-годишната Тамарин Грийн от Южна Африка , а трета – Стефани Гутиерес от Венецуела.

По време на конкурса бяха представени на публиката видеоклипове с междинните етапи на съревнованието. Най-накрая бе дефилирането по бански костюми и във вечерни тоалети. На финала на всяка от претендентките беше зададен въпрос, който трябваше да повлияе на окончателното решение на журито.

67-ият конкурс Мис Вселена се състоя за трети път в Тайланд, който за последно бе домакин на състезанието през 2005 г.. На тазгодишното му издание за пръв път участва и транссексуална претендентка – представителката на Испания Анхела Понсе.